Moda tricotata pentru toamna-iarna 2015-2016

Afara-i toamna, iarna este pe drum – este timpul pentru a ne incalzi – a tricota fulare calde si confortabile, saluri, pulovere, caciuli… Desigur, vrem ca orice model nou sa fie nu numai confortabil, dar, de asemenea, la moda.

Deci, ce ne ofera designerii in acest an? Urmarind ​​recenziile la rticolele privind moda si dedicate tendintelor in moda tricotata pentru toamna-iarna 2015-2016, nu se observa diferente fundamentale fata de sezonul trecut. S-a schimbat putin paleta de culori, un pic felul de a purta – au fost adaugat un numar mare de accesorii sub forma de brose, franjuri, au fost adugate maiouri-topuri tricotate  – si asta este cam tot. Sa le luam in ordine.

1. Majestatea Sa FULARUL

Care iarna trece fara fara caciulite calduroase, esarfe si manusi? In acest an, un hit definit – un mare fular voluminos, dar atat de voluminos, incat sa te poti infasura de mai multe ori in el. Deci nu o eaarfa mica si ingusta – ci Majestatea Sa FULARUL.

De la: Alberta Ferretti, Les Copains – nu uitati de brose, culorile nebune ale esarfelor de la MSGM. Esarfele cu volum de la J. Crew si Ralph Lauren. Apropo, o multime de modele interesante in acest an de la Brooklyn Tweed, poate doar dimensiunea ar trebui marita.

2. Pelerina tricotata cu franjuri – adimensionala Cape a siluetei in zbor va ramane un hit si in viitorul sezon de toamna-iarna. Un aspect aparte vor fi franjurile, condimentul de la margine, si-a dovedit versatilitatea in sezonul de primavara-vara. Pentru timpul iernii designerii, de asemenea, nu si-au limitat imaginatia si au oferit o multime de optiuni interesante. Dar daca nu sunteti pregatiti pentru franjuri – nu conteaza, un Cape si fara franjuri nu este mai putin relevant.

Filosofia de la Lorenze Serafini si Chloe,  Ralph Lauren, Ulla Johnson si Pringle of Scotland.

3. Tricotatul maiou-top. Nu este foarte practic, dar exista totusi si cateva modele interesante.

Vionnet si BOSS Hugo Boss, Victoria Beckham, Edun.

 4. Broderii tridimensionale, aplicatii.

De fapt, si in sezonul trecut designerii nu s-au zgarcit la decorul tricotului, dar in acest an revolta imaginatiei s-a mutat in basme cu motive florale mirifice, dand deoparte printurile traditionale, dar si tricotul abstract.

Les Copains, Antonio Marras – probabil povestitorul principal si un mare iubitor de printuri si combinatii neobisnuite, Gucci si Chanel, Leonard,

Aisberg, Valentino

5. Rochie-pulover (Dress-sweater)-cum fara ea in timpul iernii?

Les Copains, Chanel si Isabel Marant

 6. De la an la an – tricot cu desen in relief mare. Schimbarea exista doar la forma si volum, desi in acest an au parut ghinzile – un timp nu au fost.

Alexander Wang, Alexander McQueen, Vionnet, Pringle of Scotland

7. Blocurile de culori – nu isi pierd relevanta lor pentru al treilea sau al patrulea sezon.

J. Crew, Iceberg, Trussardi

8. Puloverul calduros tricotat nu va pierde relevanta, dar in acest an favoritul este, fara indoiala, puloverul din mohair pana la talie intrr-o singura culoare.

MSGM, Sonia Rykiel, Michael Kors Collection

 9. Fustele tricotate.

Pringle of Scotland, Iceberg

10. Cardigan-manto maxi – nu-si pierd din relevanta sa, la fel ca si stilul boho.

Meteorologii ne promit in acesta iarna vreme rece, prin urmare alegeti modelul si incalziti-va! O GALERIE vizionati aici.

Mai cititi si:  Femeia in puloverul alb

Colectia de toamna 2015 de la Brooklyn Tweed;

Ce fel de caciulita poate fi purtata cu breton?

News Reporter