Metoda sigura de facut bani online

Cea mai rapida si eficienta schema de facut bani online este sa va inscrieti pe site-ul nostru, sa dati like la o pagina de FaceBook propusa de noi si sa va faceti un cont PayPal pentru a primi imediat banii! Ce pasi trebuie de urmat: ne facem un cont la Paypal asa cum am spus si il validam – verificam! Automat primesti un euro gratis in cont, din care jumatate dai ca prieten – membru de familie pe email suntrfraier.eu[at]gmail.com – ai mare grija sa fie prieten sau membru de familie. Apoi inviti 10 prieteni, care fac la fel, trimit jumatate din castigul gratuit la email-l de mai sus si restul le ramane lor. Dupa o saptamana, restul de jumatate iti trimit toti 10 tie, adica ai castigat 5 euro fara sa faci nimic.

Metoda sigura de facut bani online

Acum ai 5 euro in cont, dar vrei sa ai 50? Nicio problema, scrii un email la adesa de mai sus cu textul: vreau sa castig 50 de euro, vei primi instructiunile pentru a primi cei 50 de euro in cont! Ce poate fi mai simplu decat atat? Garantia? Pai nu ti-am dat eu un euro, desi nu eram sigur ca vei trimite jumatate inapoi? Asta fara sa te intreb cum te cheama, daca esti de buna credinta sau nu! Asta pentru ca eu sunt fan al site-ului Esti Fraier!

Dar ce faci daca vrei mai mult de 50 de euro? Atunci trimiti 10 euro in contul de mai sus – PayPal – si vei primi in scurt timp 500 de euro! Dar nu inainte de a trece de prima etapa, si nu inainte de a scrie un email in care sa intrebi la ce data sa trimiti cei 10 euro! Nu trimite inainte sa primesti confirmarea si parola!

News Reporter