Cand ai fost fraierit ultima data ?

Daca nu ai fost fraierit niciodata inseamna ca esti fericit, insa marea majoritate a romanilor au fost cel putin odata fraieriti in viata lor. Asa ca hai sa dam o mana de ajutor si sa povestim cum am luat teapa, ca sa stie si cititorii nostri cum sa se fereasca. Citeam azi despre tepele date de Top Teleshop, cu tigaile minune. Cazul a fost dat publicitatii de politie, deci se pare ca nu poate incapea indoiala. Dar asta nu e singura metoda prin care romanii sunt fraieriti zi de zi.

Cand ai fost fraierit ultima data ?

De obicei luam teapa atunci cand cumparam din magazine, fie ele chiar si cu renume. Nu am sa dau nume, insa mi-am luat un laptop de la un astfel de magazin. Am achizitionat un HP Pavilion 15-p000sq, fara sistem de operare – stiind ca pot pune Windows 8.1 gratuit de la Microsoft, pentru o perioada de 90 de zile. Ajuns acasa am descoperit ca ecranul imi face fite, nu pot instala cateva drivere – am crezut ca e o problema de soft, doar ca acum stiu sigur ca este de fapt una de hard, va trebui sa duc laptopul la garantie, o sa astept o luna sa-l repare si uite asa am luat o mare teapa! La pret tredus!

Tu cand ai luat teapa ultima data? Povesteste cum ai fost pacalit, de catre cine si cum ai rezolvat problema, asta va ajuta multi cititori, caci ori de cate ori luam o teapa, incepem sa cautam pe internet alti pacaliti. Ar fi bine sa facem asta inainte de a lua teapa, insa asa e omul, pana nu este patit, nu se gandeste ca tocmai el va pati asa ceva.

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *