Cele mai frecvente tepe pe net

Ca sa incep cu dreptul va anunt ca vand urgent 100 de euro cu pretul de 600 lei noi, plata in avans! Asta daca vrei sa ai o bancnota nou nouta de 100 de euro! In rest te las sa iei teapa pe net la greu, cu exceptia ca ceea ce ofer eu nu este teapa, dai 600 de lei si primesti prin posta o hartie de 100 de euro autentica! Acum revenind la cele mai mari tepe de pe internet: Munca la Domiciliu!

Cele mai frecvente tepe pe net

Cecul fals – teapa pentru naivi! Daca primesti un cec de o valoare mai mare decat suma ceruta si ti se cere sa trimiti diferenta inapoi, prin Western Union, ai luat cu siguranta teapa, cecul nu avea acoperire! Varianta doi: vacante de neuitat la pret mult mai mic decat in realitate! Esti zgarcit si vrei sa cumperi totul la cel mai mic pret, asa ca vei cumoara un bilet de vacanta la pret de chilipir. Minune, cand ajungi la destinatie – daca ajungi – descoperi ca cele 4 -5 stele sunt doar 2 si ca ai luat teapa!

Gold Line International System sau noul Caritas online, cum dai bani si nu-i mai ai! Am mutit de ras cand se chinuiau sa ma convinga ca lumea abia asteapta sa-mi dea macar 1 dolar, dar cei mai multi vor sa-mi dea de buna voie 5 dolari sau chiar 15! Trebuie doar sa ma inscriu in joc!

Daca esti suficient de fraier, poti sa incerci si SocialBirth – ultima noua pacaleala online! Asta si meriti daca ai cautat „Cum sa faci bani pe net”! si chiar le-ai crezut!

UpDate 2020: mai nou s-au gasit alte chestii care sa-i atraga pe romani: braul cu turmalina care te scapa de hernie cat ai zice peste, sau chestionare completate online de unde poti castiga ca un medic cu experienta! Lista ar fi mai lunga, dar va las pe voi sa o completati, nu de alta, dar sa nu am eu meritul de a face totul.

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *