Caut fraier(a) din Romania

Suntem un cuplu sot si sotie care cautam fraier(a) din Romania pentru a ne casatori urgent. Chiar daca suntem casatoriti de 10 ani sa stiti ca suntem despartiti in fapt, sotul, adica eu – sta in birou la PC – laptop – iar sotia adica Maria, sta in bucatarie si se ocupa de treburi gospodaresti, fiind mare pasionata de goblene de la Luca’s Chisinau. Aveti aici pozele noastre, ca sa stiti cu cine va casatoriti. Adresa noastra comuna de email este suntfraier.eu [at] gmail.com si puteti scrie oricand. Nu avem inca pagina de facebook, dar o sa ne facem in curand!

Caut fraier(a) din Romania

Sa stiti ca nu este nicio legatura cu soldatii aia americani care au cerut bani de la romance, noi nu vrem banii vostri pentru ca suntem miliardari – e drept avem conturile blocate de regimul nazist din Rusia, unde ne tineam noi banii, caci stiti ca acolo rubla scade de la ora la ora, iar noi aveam euro si dolari, iar dupa ce faceam rost de cateva miliarde de ruble, voiam sa retragem banii. Asta este si motivul despartirii, caci eu nu voiam sa pun banii in Rusia, voiam in Romania, unde am cont la banca – imi puteti trimimte acolo micile atentii, cadouri sub forma de lei, eruo, dolari sau franci elvetieni. Pe mine ma cheama Alin, deci mentionati cand trimiteti cadourile – pentru Alin, sau daca va place de sotie, pentru Maria! Nu acceptam sume mari, deci daca va gandeati sa trimiteti peste 1000 de euro, refuzam categoric! Acceptam de la 100 pana la 999 euro – se poate si doalri sau franci elvetieni, caz in care puteti trimite pana la 1001. Va iubim si nu ezitati sa ne contactati URGENT!

PS: cum mama ei a reusit romanca aia sa-i trimita soldatului american necunoascut 1 milion de dolari? Daca stii raspunsul, trimite email sau lasa un comentariu!

Caut fraier
Caut fraier pentru casatorie
News Reporter

1 thought on “Caut fraier(a) din Romania

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *