Maia si Andrei traiesc din rezerve

In Republica Moldova vor fi alegeri, asadar a inceput neoficial si campania electorala. Mi-au atras atentie liderii grupului ACUM, care DUPA alegeri vor continua sa spuna ca traiesc fara sa munceasca, din salariile nevestelor, din banii de la ciorap, etc. Mi se pare jalnic sa crezi ca cineva te ia in serios cand zici ca traiesti fara sa incasezi bani, asadar ne-am amuzat cand am citit declaratiile de avere ale celor doi lideri [ gurile rele zic ca sunt platiti de fratii Topa din Germania – condamnati si fugiti din Moldova ], care de care mai sarac. Cea mai neverosimila este Maia Sandu, caci daca Andrei Nastase poate spune ca este firesc sa-l sponsorizeze nasul din Germania – chiar suntem curiosi pe ce baza primeste alocatie pentru copii de 14.000 de euro anual domnul Nastase [ teoretic pe baza pasaportului romanesc !! ], dar din ce traieste oare Maia Sandu?

Maia si Andrei traiesc mai saraci ca alegatorii

Ramanand toto la averi, stai si te intrebi: oare ce incredere poti sa acorzi cuiva care te minte in fata? Caci este evident ca cei doi aliati nu-si decalara sincer veniturile. Dar asta este problema fratilor de peste Prut, asadar vad ei cu cine voteaza. Pe noi ca romani ne deranjeaza doar faptul ca se folosesc de cetatenia romana dar nu se declara si evident nu se simt romani. Asta e viata, nu ai cum sa faci alegerea celor ce-ti devin cetateni prin lege, desi ar fi fost poate o varianta mai buna sa se acorde cetatenia mai cu mila.

De ce zicem ca acordarea cetateniei romane moldovenilor pe principii mai putin legate de afimnitati nationale nu este o deicize perfecta? Pentru ca fara aceste cetatenii sute de mii de moldoveni erau azi poate in tara, traiau mai greu – este adevarat, in schimb erau mai multi votanti de partea democratiei si nu se ajungea cu Dodon Presedinte. Bine, nici cu Maia Sandu nu cred ca le era moldovenilor mult mai bine, asadar fratii nostri mai au de asteptat pana le va fi si lor macar la fel de bine ca nou aici peste Prut.

Maia Sandu si Andrei Năstase
Maia si Andrei traiesc mai saraci ca alegatorii
News Reporter