La Maruta si familia trigama

Daca Maruta nu intindea coarda si aducea familia trigama de cateva ori la Pro TV, poate ca nici eu nu consideram ca ne ia pe toti de fraieri. George Chirila si ale lui doua sotii ( vorba vine sotii, le poti spune lejer concubine ) nu este cu nimic mai presus decat alte sute de romani si locuitori ai Pamantului care traiesc dupa acelasi principiu – cat mai multe cu atat mai bine ( pentru mine!). In rest nimic deosebit, nici macar faptul ca cele doua concubine sunt surori – deseori vedem divorturi tocmai pentru ca una din surori sau fratele, iubeste exact ce nu trebuie.

La Maruta si familia trigama din Moldova

L-au tot laudat pe George Chirila pentru ca reuseste sa traiasca cu doua surori, ca si cum asta ar fi ceva greu. E mai simplu decat ne inchipuim. Doar ca moldoveanul are probleme cu capul – am sa explic si de ce. In primul rand nu poate fi coerent ( am sa merg pe varianta nu poate, ca sa nu tragem concluzia ca poate, deci este un escroc ). Spuneam ca sufera de o boala a creierului, care are legatura directa cu posibilitatea de a fi coerent. Adica incepe cu o demonstratie, se incurca si trece la alta. Ne explica ca este crestin – total gresit! Crestin inseamna credinta in Cristos, el fiind bigam nu poate fi crestin! Daca nu merge asa, ne spune ca se inspira din natura, doar ca in natura – are 150 de stupi, rehina stupului are mai multi trantori langa ea si nu invers.

Cine este George Chirila in realitate? Un smecher care-si foloseste concubinele si copii la munca. Adica un stapan de sclavi si nimic mai mult. Se crede profet, sau cel putin se chinuie sa-i convinga pe altii ca este unul. Ce profetii a facut? Ca va avea 15 copii si deci cum ii lipseste unul, sau poate-l numara si pe cel decedat – profetia de la 12 ani s-a adeverit. Mare profet, ce sa zic? Zice ca e mare mester in remedii naturiste dar nu si-a salvat copilul? Asa pot si eu sa vindec selectiv. DAr cand va fi nevoie de operatii ce va face?

La final: cand cei 14 copii ai lui George Chirila – paranteza, doamna Bamboi a reusit sa aduca cu un singur sot 13 copii, deci faptul ca e nevoie de doua sotii ca sa aduci copii pe lume, pica – vor deveni adulti, vor fi obligati sa traiasca normal sau sa se „casatoreasca” cu propriile surori. Iar ca sa-i inchid gura definitiv, daca fiecare barbat ar avea cate doua neveste, jumatate ar ramane fara sotii! Ce sa faca aceia? Sa-i fure nevestele lui Chirila! Nu de alta, dar sa perpetuam specia cum spune fara rusine domnul George Chirila! As fi putut duce demonstratia pana departe, doar ca nu cred ca merita efortul, avem un bigam care-si exploateaza cei 16 sclavi!

La Maruta si familia trigama
La Maruta si familia trigama
News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *