Doru Dendiu, seful PMP si betiile

Am fost la inaugurarea PMP la Chisinau, nu are rost sa spun prea multe despre ocazia cu care am aterizat la mica gradina din spatele sediului, dar daca tot i se pare lui Doru Dendiu ca viata privata e publica, pe considerentul ca ne priveste pe toti, hai sa fim cinstiti si sa ne uitam in oglinda. Poate-si mai aduce aminte si de berea pe care ar trebui sa o intoarca – adica sa faca si el cinste, ca doar dar din dar se face rai si de pomana nu stiam ca primeste!

Doru Dendiu, seful PMP si betiile

Mai tii minte domnule Doru Dendiu inaugurarea sediului PMP de la Chisinau? Daca NU, iti aduc eu aminte, statul la masa dupa micul discurs de inaugurare, paharele cam multe ingurgitate de seful ‘mneatale si clatinatul? Vorbirea incoerenta si ochii incetosati iti spun ceva? Imi aduc aminte si de vremea cand se plandea domul Doru Dendiu ca nu prea sta bine cu banii, ca e in concediu de maternitate, ma duci si pe mine cu masina pana acolo, ca a mea e la vama, am depasit termenul. Avem domnule destule amintiri de depanat, unele chiar mai „deochiate”, dar sa nu dam drumul la rasnita, poate aud niste scuze si ma retrag din dulcele vis al amintirilor!

Ar mai fi cate ceva despre incompetenta si necunoasterea legislatiei, dar pe asta o las pentru alta data, caci are balta peste si tastatura inca mai merge! Stii ce nu-mi place la oameni Dorule? Ipocrizia si cand ne iau unii politicieni de farieri!

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *