Maruta revine cu familia la Pro TV

Credeam ca am scapat de Catalin Maruta d ela Pro TV, dar am sperat degeaba, ieri l-am revazut in toata splendoarea lui, adica o emisiune unde se prezinta pe el si familia sa, la care se adauga evident finii si cumatrii. Nu putea fi altfel nici de data asta, pentru ca am eu impresia ca in afara de manelisti si neamuri, la Pro Tv nu prea mai ai ce vedea. Poate doar pe Vica Blochina in noua emisiune, care nu stiu de ce, seamana cu cea despre care tocmai discutam.

Maruta revine cu familia la Pro TV – cu finii si cumatrii

Ce isi doreste romanul cel mai mult? Sa-l vada pe Maruta cu neamul sau la TV, evident! Ieri la nunta lui Pepe, azi la botez si maine la scaldat. Nu poate trai romanul daca nu vede rudele lui Maruta la televizor, pur si simplu se usuca pe picoare! Daca esti fraier si dai pe Pro Tv, gata – ai sa o vezi pe Andra cantand manele, pe Maruta cum se distreaza – asta cand nu se pune pe capul cuiva si o toaca la rece. Ce bine ca am telecomanda, cum dau de el, cum inchid televizorul sau mut pe Discovery!

Ce sa mai zic la fina? Ca sunt dezamagit de Pro TV, ca despre Catalin Maruta & Co nu am ce zice, nu vrei – nu te uiti, dar totusi parca pana la urma chiar sa nu ai la ce te uita pe un canal national introdus in toate grilele de program? Pe cuvant ca duc dorul celoe de la Antene, macar radeam sau gaseam subiecte de scris la ei, sau despre ei. Dar cu Pro TV ce ma fac?

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *