Hamda Al Fahim – zana houte couture

Hamda Al Fahim – designerul din Emiratele Arabe Unite in varsta de 29 de ani, creatiile ei au cucerit inimile iubitorilor de feminitate pura, romantism si eleganta in moda.

Hamda sa nascut in 1985 in Abu Dhabi, capitala unuia din Emiratele Arabe Unite. Ea a absolvit Colegiul de Arte si Stiinte, cu o diploma in design interior, dar nu asta a fost alegearea din viata ei. Hamda a urmat chemarea inimii si a devenit designer de moda.

„Moda a fost pasiunea mea, pasiunea mea si visul meu, de cand ma stiu. Asta eeste exact ceea ce iubesc nebuneste, in lucru ma regasec totalmente.
Cunosc foarte bine caracteristicile corpului feminin, si intotdeauna incerc sa pun in evidenta frumusetea lui.
Designul meu este din lumea fanteziei, unde totul straluceste si lumineaza”.

Stilul ei este o o fuziune perfecta de estetica intre Est si Vest servita subtil si artistic.

La fiecare etapa a lucrului Hamda este foarte concentrata – organza de lux, dantela rafinata, broderia manuala complexa necesita multa atentie din partea designerului.

„Crearea rochiilor de mireasa a inceput in mod natural – una dintre cele mai bune prietene mi-a cerut sa-i cos rochia de mireasa. Aceasta a fost prima mea experienta in aceasta directie. Unul dintre cele mai populare si interesante proiecte.
In opinia mea, rochia de mireasa trebuie sa fie atemporala – sa fie astfel, incat si dupa 10 ani ea sa arate in fotografii la fel de elegant si frumos”.

Recunoasterea publica a talentului sau l-a primit in 2010, cand Hamdi a castigat competitia de design „Creeaza o rochie» (Design a Dress). Desi designerul considera ca cea mai buna recompensa pentru hainele ei este aceea, cand proprietara rochiei se simte fabulos.

Va prezentam aici o colectie de rochii ale lui Hamda Al Fahim  cu cele mai multe broderii. Colectia intreaga o puteti vedea aici.

Mai cititi: Tendinta principala in culorile 2015 – Culoarea Marsala

News Reporter