Eco-bijuteriile lui Evan Lentz: splendoarea naturii in miniaturi neobisnuite

Evan Lentz spune pe pagina oficiala despre sine: ”Sunt un cowboy modern, care practica designul minimalist si creeaza articole din piele, un creator de inspiratie menita a fi impartasita cu altii. Am creat elemente de design functionale din piele si cereale de cea mai mare calitate din SUA. Am fost intotdeauna un creator – influentat in mare masura prin faptul ca nu doresc sa cad in gaura neagra a lipsei de creativitate… Scopul meu a fost intotdeauna sa gasesc frumusetea si sa o impartasesc cu altii…”

Splendoarea naturii fascineaza si inspira oamenii pentru a crea frumos si unic, dar uneori si ceva extrem de simplu si sincer.

De exemplu, proiectantul Evan Lenz din statul California a Statelor Unite ale Americii a creat o colectie remarcabila de bijuterii ecologice, care sunt niste vase miniaturale cu plante. Pandantivele sunt lucrate manual din lemn mahon tratat cu lac nepoluant produs pe baza de ulei de nuca de cocos si decorate cu plante (iarba, muschi sau flori).

Designerul propune patru optiuni de bijuterii (fotografiile vor fi exact in ordinea descrierii).

Prima optiune: vaza orizontala.

A doua optiune: vaza verticala.

Aceste doua tipuri de vase sunt pline cu iarba uscata. Iarba se usuca folosind o tehnologie speciala, din acest motiv arata ca cea proaspata.

A treia optiune: pandantiv vertical cu muschi uscat.

Ultima – a patra optiune: Evan Lentz ofera spre atentie pandantiv-vaza gol, in care pot fi puse la discretia personala o floare sau crenguta pe gustul dumneavoastra.

Remarcabil este cand decorarea ne aminteste de proximitatea si frumusetea infinita a naturii noastre.

Va multumim pentru atentie!

 

News Reporter