Haina de blana – opera de arta

A venit frigul si fiecare dintre noi si-a adus aminte de hainele groase din dulapuri. Pana nu demult eram foarte suparata, ca ocupa mult loc, parea sa fie prea cald, ca sa mai am nevoie de ele, ma batea gandul sa le fac cadou sau sa le vand… Astazi la – 16 grade afara e o bucurie imensa sa pui o haina de blana pe tine, care te salveaza de gerul de afara si plimbarea la aer curat este chiar placuta, deoarece nu mai simti frigul. Mi-am indreptat atentia spre cataloagele de moda sa vedem ce se mai poarta si ce nou mai este in lumea modei de iarma. Am descoperit lucruri interesanta si ma grabesc sa le impartasesc cu voi!

Haina de blana ca o opera de arta – incrustatii pe blanuri.

Cel mai adesea in magazine si pe strada, vedem acelasi tip de haine de blana: toate intr-o singura culoare, imuabile si foarte clasice.

Cu toate acestea, pe podiumuri deja de o lunga perioada de timp situatia este complet diferita. Hainele de blana s-au mutat la categoria operelor de arta, categorie la care este apreciata nu atat blana sau materialul precum este apreciata perceptia estetica. Designeria decoreaza blanurile in moduri diferite. Una dintre aceste metode este incrustatia pe blana.

Incrustatia pe blana – este introducerea in materialul de baza a unei culori contrastante sau portiuni de material de o cu totul altfel de textura. Cu ajutorul incrustatiei se pot obtine o multime de lucruri foarte frumoase si exclusive.

Va prezentam si o GALERIE foto cu haine de blana din diferite colectii, unde puteti vedea incrustatii cu blana de diferite lungimi, incrustatii pe o blana lunga, incrustatii multicolore.

Vizualizare placuta! Ne-ar placea sa citi si parerile voastre in comentarii.

 

News Reporter