Tendinte in moda tricotata pentru 2016

A sosit si cel mai rece anotimp al anului. Este timpul pentru serile confortabile cu un pahar de ceai, cafea, vin fiert … siubarindu-ne langa semineu intr-o patura, in pulovere tricotate si sosete calduroase. Haideti sa tinem pasul cu moda, sa ne incalzim in haine tricotate si la moda in 2016! O colectie din revistele de moda pentru 2016, oglindite printr-o multime de reviste de moda din care vedem cele mai tari tendinte in 2016!

Tendintele in moda tricotata pentru 2016: unicale, originale si stranii.

Ar fi foarte interesanta opiniavoastra despre moda si stilul contemporan.

Trend 1 – cu crestaturi (taieturi), cu cat mai profunde si asimetrice, cu atat mai bine!

Trend 2 – veste, poncho, cape – cu cat mai bizar, cu atat mai la modă.Un singur nasture mare, cu fante pe partile laterale si alte articole de moda neobisnuite.

Trend 3 – pulovere asimetrice – preferate pentru toate anotimpurile,ne bucuram ca acestea sunt aproape intotdeauna in trend!

Trend 4 – pulovere tricotate transparente,  topuri-tricouri.

Trend 5 – cu accente contemporane: gulere voluminoase, franjuri si volum.

Trend 6 – lucrurile scurtata raman, de asemenea, in tendinta.

Trend 7 -decorate cu accesorii: pietre, paiete, pene, si alte lucruri.

Trend 8 – printurile sunt inca in voga.

Iata principalele tendinte dictate de revistele de moda si designeri in 2016. Dupa cum puteti vedea, caracteristicile comune ale oricaror tendinte in 2016: unicitatea, alteritate, originalitate si bizarul.

Principalul lucru – sa le purtati cu placere, sa va simtiti Zeite, si nu uitati ca zambetul si buna dispozitie – sunt bijuteriile noastre cele mai de pret!

Vizualizati si GALERIA de imagini cu modele.

News Reporter