Gigi Becali – „femeile nu ar trebui sa joace fotbal”

Gigi Becali o da iar in bara, sau ma rog – in suspendare, dupa ce a zis ca „femeile nu ar trebui sa joace fotbal„. Federatia Romana de Fotbal nu prea il are pe sponsorul de la FCSB la inima, asa ca l-a reclamat si rezultatul a venit rapid. De unde a venit raca dintre latifundiarul din Pipera si FRF? Pai Federatia voia ca fiecare club sa infiinteze si o echipa de fete, dar Becali s-a opus si mai mult, a spus bomboana asta cu femeile si fotbalul. Rezultat final: FRF versus Gigi Becali – 1 la zero! La nea Gigi vorbeste gura fara el: mai devreme spusese ca a declarat că va sponsoriza cu 10.000 de euro o echipa de fotbal feminin.

Gigi Becali – „femeile nu ar trebui sa joace fotbal”

Nu stiu de ce am eu impresia ca pana la urma Gigi Becali asta e un om bun, doar ca nu prea stie cand sa taca si cand sa faca sau nu ceva. Valiza e clara, omul era onest, dar putin pe dinafara legislatiei, nu mai zic de aia cu aia de i-au luat masina miliardarului, asa ca acum iar a vorbit gura faca el.

Omul nostru si-a spus opinia la Pro X, doar ca ar fi trebuit sa zica: uite este unii care zice ca femeile nu ar trebui sa joace fotbal, NU zic eu, este unii care am auzit eu ca zice. Dar nea Gigi NU, sa-si zica el parerea, acum sta sarmanul suspendat. Dar sa vedem ce a fost la inceptul discutiei: noua obligatie venita de la FRF.

Dacă nu îţi vei crea echipă de fotbal feminin în anul 1 (n.r.2021-2022), nu vei primi licenţa. În anul 2 trebuie să ai 2 echipe şi în anul 3 – 3 echipe. Altfel nu vei primi licenţa de Liga 1.

Si uite asa sta patru luni nea Gigi Becali pe tusa, suspendat – plus o amenda de 65.000 de lei – floare la ureche pentru el, la care se mai adauga 10.000 pentru FCSB.

News Reporter