Simona Halep se retrage de la Rogers Cup

Simona Halep se retrage de la Rogers Cup, anuntul fiind facut in meciul cu Marie Bouzkova, cand sportiva noastra a decis sa abandoneze meciul si turneul din cauza unor dureri la glezna. Debutul Simonei la Rogers Cup a fost unul bun, insa in sferturile de finala a inceput sa acuze dureri la glezna si dupa primul set pierdut cu 6 -4 a decis sa-si intrerupa participarea. Asa ca desi avea sanse mari, sportiva noastra pleca de la Toronto inainte de a apuca sa joace in finala. Pastreaza astfel locul 4 in ierarhia mondiala, speram sa o vedem in continuare jucand si castigand alte meciuri pentru noi.

Simona Halep se retrage de la Rogers Cup

Din nefericire Simona pierde 710 puncte WTA din cauza acestei retrageri neasteptate de la turneul de la Toronto pe motive de sanatate, iar participarea ei peste o saptamana la turneul din Cincinnati este pusa sub semnul intrebarii. Evident ca voiam sa o vedem pe Simona castigand, urcand mai sus de locul patru in ierarhia WTA, dar este ok si asa. La capitolul bani sta bine, sa speram ca si la sanatate va fi bine in curand.

Efortul din timpul meciurilor isi spune cuvantul, iar la 27 de ani, Simona Halep nu mai este la fel de puterinca ca in urm acu cativa ani. Evident, daca ne uitam la performantele Serenei Williams, care mai joaca la 37 de ani, dupa nastere, putem zice ca mai avem multe de vazut in cariera Simonei. Asadar sa speram ca se va reface pana la Cincinnati si mai ales sa speram ca acolo va face o figura buna, asa cum ne-a obisnuit in ultima vreme. Sanatate si multe victorii Simona!

News Reporter