Novak Djokovic si povestea din Australia

Povestea lui Novak Djokovic in Australia a luat sfarsit, am asteptat deznodamantul pentru a nu cadea in capcana altor publicatii care dau verdicte din burta, acum e clar cum s-a finalizat tentativa de a sfida legile atunci cand ai faima si bani. Cand prima instanta i-a mai dat sanse sa ramana la turneul din Australia toti ziceau ca e castigul democratiei, doar ca de fapt atunci se judecase faptul ca cei de la vama nu au ascultat cum trebuie ce avea el de zis si s-au grabit, Dar finalul a fost acelasi. Plus o mica amenda de „doar” 500.000 de dolari, o mica avere pentru unii.

Novak Djokovic si povestea din Australia

Faptul ca Novak Djokovic a scapat in Australia doar cu amenda e partea buna, mai interesant e ce o sa i se intample cand ajunge acasa. Dupa 11 zile sportivul a decis sa coopereze cu instanta, nu mai pare la fel de vesel ca in prima zi. Probabil ca in Srbia va avea parte de un tratament mai bland, pentru ca vrem sau nu, Djokovic este numarul unu mondial Dar pe de alta parte este si Gica Contra in ceea ce priveste vaccnul. In plus sportivul slovac are o interdictie de trei ani pentru intrarea in Australia.

La final eu vad cam asa treaba asta: cand esti numarul uni si te numesti Novak Djokovic ai sanse sa fii putin ajutat de opinia publica, dar instantele din tarile civilizate fac arareori rabat de la lege. Mai ales cand vrea judecatorul sa dea un exemplu, sa nu lase loc de intors in alte cazuri asemanatoare. Nici sportivii nu sunt toti de partea lui Djokovic, asa ca pana la urma parerile desi sunt impartite, legea nu este.

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *