Gene false care nu par false

Tehnologia isi pune amprenta in toate domeniile de activitate umana, inclusiv in industria de frumusete.

Make-up artistii anilor 60 nici n-ar fi visat sa aiba la dispozitie o paleta atat de larga de gene false. Gene false tip banda, smocuri, fir cu fir, de grosimi diferite, cu o varitate infinita de lungimi si curburi.

Daca intrati pe un magazin online specializat in gene si cautati gene false fir cu fir veti fi uimit de numarul de modele. Sunt disponibile unele din material sintetic, altele din par natural de nurca, cu curbura in forma literei C, J sau D. De grosimi cuprinse intre 0.07 mm si 0.2 mm, de lungimi de la 9 pana la 20 de mm.

Genele false fir cu fir imita atat de bine genele naturale incat va fi greu pentru un om obisnuit sa vada diferenta. Se numesc asa pentru ca fiecare fir de extensie este prins pe cate un fir natural de geana. Tehnica de aplicare este migaloasa si cere timp, pentru ca se ia fir cu fir si se foloseste un adeziv special pentru lipirea pe genele naturale.

Extensiile de gene sau genele false fir cu fir vor cadea, in mod natural, o data cu firul natural de geana, adica la 60 de zile. Pentru ca in locul gol va creste un fir nou de geana, este necesara intretinerea prin completare a genelor false. Altfel, genele vor parea mai rare si mai putin stufoase. Intretinerea se face cam la 3 saptamani.

Aplicarea in sine necesita o mana sigura si priceputa. Tehnicienele care se ocupa de gene se numesc stiliste de gene, sau mai nou lashiste. Ele decid ce curbura si grosime se potriveste cel mai bine clientei. Daca alegerea este gresita, adica se folosesc gene prea lungi sau prea groase, se poate ca caderea naturala a genelor sa fie grabita si genele sa cada mai repede si mai des. In cazuri extreme se poate ajunge la consecinte neplacute cum ar fi diminuarea genelor naturale, atat cantitativ cat si calitativ.

Gene false
Gene false care nu par false
News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *