Dormitorul si levantica

Culoarea levanticai – culoarea preferata de multi fani ai stilului Provence. Sa se inconjoare cu nuante de violet in designul interior doresc aproape toti iubitorii de levantica.

In acest articol, incepem o serie de articole despre interiorul violet, astfel, incat cunoscand aceste informatii, sa puteti face casa voastra frumoasa, confortabila, iar utilizarea culorii de levantica sa fie nu doar placuta, dar si utila.

Aici, acum despre levantica si violet in interiorul dormitorului.

De la bun inceput trebuie spus ca levantica apartine nuantelor violet, si privit izolat de intregul grup nu are sens. Nuantele de levantica pot fi calde, luminoase, se pot apropia de purpuriu, uneori violet. Deci, nu s-ar putea aloca categoric o culoare aparte pentru levantica, mai ales daca vorbim despre planta – levantica, nu veti gasi o singura culoare, levantica este foarte diversa.

Pentru inceput, va sugeram sa priviti cu atentie paletele de culori care se bazeaza pe levantica reala, asa va va fi mai usor de a gasi o nuanta de levantica, care va este mai potrivita.

Ce culoare alegeti – o chestiune de gust. Dar daca vorbim despre designul de dormitor, atunci este mai bine sa apelati la nuante pastelate. Doar un dormitor – un loc de odihna, relaxare. Interiorul dormitorului ar trebui sa fie linistitor si sa predispuna spre odihna, spre un somn profund. In acest sens, alegerea culorii de levantica va fi de mare importanta: aceasta culoare are efecte benefice asupra sistemului nervos central, restabileste calmul, elibereaza de stres, are un efect curativ asupra diferitelor forme de nevroza. Poate de acest motiv cele mai multe femei iubesc aceasta culoare.

Culoarea levanticai se imbina perfect cu culorile  din grupul sau: mov, lila, mov si alb, bej, gri pastel, menta, albastru.

Se crede ca un dormitor in paleta aceasta – este cu siguranta interiorul unei fete sau femei. Noi acceptam aceasta idee, dar parțial. ANume femeile au nevoie de acest efect benefic al levanticai si este uneori vital. Dar, in opinia noastra, culorile nu au sex, si camera barbatilor ar putea fi decorata in violet, sau axata pe aceasta culoare, doar paleta este necesar de a o alege dreapta si insotitorul de culoare nu va mai roz si menta, ci gri otel de exemplu, sau de culoarea ciocolatei, precum si o culoare albastru intens este destul de potrivita pentru dormitorul barbatilor.

Dormitorul matrimonial ar putea fi in culoarea violet.

Atmosfera usoara, romantica, relaxata, in opinia noastra, acest lucru este ceea ce aveti nevoie!

Dar daca sotul este impotriva unei astfel de decizii, culoarea principala, poate fi de asemenea un neutru alb, violet se combina minunat cu el. Culoarea violet mai poate fi adugata in dormitor prin elemente de decor: tablouri, perdele, lenjerie de pat, lumanari si elemente de mobilier.

Si daca credeti ca acest interior este prea simplu si plictisitor – adaugati detalii vii, ceea ce schimba imediat starea de spirit a camerei!

Culoarea levanticai in dormitorul copilului este foarte potrivita in cazul in care copilul este hiperactiv, adoarme greu, este plangacios sau capricios. Foarte armonios arata dormitoarele in violet pentru fete.

Camera baiatului in violet – este alegerea potrivita, daca copilul este o persoana creativa, absorbit de interesul pentru muzica, pictura si literatura.

Indiferent de sex zona de studiu pentru copii, locul in care un copil isi face temele, citeste, picteaza e bine sa fie violet. Potrivit oamenilor de stiinta din SUA, levantica are mare efect asupra memoriei, gandirii vizuale si calitatii creative ale copilului, asta este motivul pentru care salile de clasa americane, chiar si coridoarele in scoli adesea sunt vopsite in culoare violet.

Se spune ca dormitorul violet nu este neaparat un dormitor in stilul Provence. Acesta poate fi in acet stil sau asa cum va doriti. pentru Provence in dormitor poate fi prezent mobilier tipic de stil: mobilier din lemn, textile din tesaturi naturale (bumbac, in), buchete de lavanda, vase din metal, sfesnice, imagini cu levantica.

Dar avand in vedere ca violet este universal, el merge bine cu orice design, chiar si i interiorul high-tech va arata organic.

In articolele viitoare voi discuta despre culoarea lavanda in camera de zi, baie si bucatarie. Vizualizati GALERIA foto!

La aceiasi tema: Navettes de Lavande sau frumusetea in detalii

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *