25 de rochii pentru covorul rosu de la Naeem Khan

NAEEM KHAN este un designer de moda indian-american cu sediul in New YORK.

NAEEM KHAN  s-a nascut si a crescut in Mumbai, intr-o lume inconjurata de cultura, arhitectura, arta, istorie si Design. A studiat pe larg despre textile sub ochi vigilent ai bunicului si tatalui sau, care coseau haine simple si complicate purtate de familii regale. KHAN in cele din urma s-a mutat in SUA, pentru a deveni designer, si-a lansat cariera ca ucenic pentru LEGENDARY Halston designerul american.

Acest designer de origine indiana este de ceva timp recunoscut in intreaga lume. In tinutele lui se plimba pe covorul rosu starurile de cinema, dar si primele doamne la receptii oficiale. Colectiile sale ”se imprastie ca semintele”, imediat dupa lansare. Si pentru acest lucru ar fost necesar doare sa se nasca in Mumbai lintr-o familie de croitori celebri, la 18 ani sa se stabileasca in SUA,  imediat sa se angajeze la casa de moda Halston, si in 3 ani sa riste pentru a pune totul in joc si sa-si deschida propriul studio. Apoi ani grei de munca, cautarea propriului sau stil si VOILA! Acum, toti asteapta cu rasuflarea taiata lansarea colectiilor sale.

De atunci colectiile sale de lux cu rochii impecabile, rochii sofisticate si elegante au mpodobit FEMEILE plin de farmec din intreaga lume: Christina Hendricks, Beyonce, Taylor Swift, Jennifer Lopez, Emily Blunt, LEA MICHELE, Penélope Cruz, Katy Perry, chiar si prima doamna MICHELLE OBAMA, QUEEN NOOR AL IORDANIEI. Sunt doar cateva nume celebre.

Stilul sau combina armonios eleganta din Vest cu luxul oriental, iar hainele se potrivesc perfect pentru toate festivitatile.
Va prezentam o mica selectie de rochii neobisnuite  de la Naeem Khan din diferite colectii – GALERIA!

Interesant de stiut si vazut:

O colectie plina de inspirate ale Albertei Feretti

Activitatea fabuloasa a designerului israelian Michal Negrin

 

News Reporter