Eliminarea pensiilor speciale – o smecherie de parlamentar

Ultima inventie de a pacali populatia a parlamentarilor a fost cea legata de eliminarea pensiilor speciale, o chestie care aprinde spiritele populatiei dar care pica la prima verificare a constitutionalitatii. Pentru ca nu-i asa, nu poti pierde un drept castigat daca e legat de pensii. Nu sunt sigur ca merge si plafonarea, oricum cei ce au prins trenul pensiilor mari, nu-l mai pot pierde, teoretic vorbind. Asta e, esti magistrat sau parlamentar, ai viata asigurata pana la ceasul din urma. Azi magistratii fac greva, nu judeca – apoi se plang ca au prea mult de munca, iar cei care sufera din cazua lipsei lor de activitate sunt exact cei care azi le platesc pensiile astea astronomice.

Eliminarea pensiilor speciale – o smecherie de parlamentar

Greva magistratilor e inutila, pentru ca deja stim ca legea se poate ataca la Curtea Constitutionala, care minune – e gestionata de magistrati! Asadar despre ce e vorba aici? O lege votata de Parlament si care va pica in curand, multa zarva si cam atat. Ne bucuram cu totii cand vedem stiri de genul asta, uite ca le taie din pensii alora de au muncit putin si primesc mult – genul parlamentarul odihnit – dar nimeni nu protesteaza cand se da legea care permite asa ceva.

Justitia nu mai e de mult in sprijinul populatiei, nu ai bani pierzi cat ai zice peste. Ai bani primesti cu suspendare. Muncesti o viata pemtru o pensie de nimic, mai nou vor sa te puna sa stai la munca pana lal 70 de ani, dar de pe la 50 nu te mai angjeaza nimeni. In schimb patru ani in parlament sau ma rog, in justitie, gata cu munca pana la adanci batranete. Pai hai sa ne facem toti magistrati si parlamentari, sa fie cate un mic parlament in toate satele si catunele. Sa primim si noi pensii speciale.

News Reporter