Dragos Patraru a slabit 33 de kilograme in timp record

Probabil ca multi isi mai aduc aminte de Dragos Patraru pe cand avea 122 de kilograme. Dar intr-o zi si-a dat seama ca nu mai merge asa si s-a pus pe slabit, a reusit sa dea jos 33 de kilograme in total. Evident ca nu intr-o zi, nu intr-o luna, dar a reusit pana la urma sa ajunga la doar 89 de kilograme. De la 122 de kilograme, Dragos Patraru a slabit peste 30 de kile si arata si el ca omul. Acum ai inteles de ce se imbraca mai mereu in negru? Sa nu se vada burtica!

Dragos Patraru a slabit 33 de kilograme

Acum daca ma uit la mine la 104 kilograme, mai exact oscilez intre 102 si 104 in functie de ora la care ma cantaresc, parca-l invidiez putin pe Dragos Patraru [ prahovean de-al meu ]. El cica a renuntat la bere, sau mai exact la tot ce tine de alcool, la paine si fainoase si la zahar. Cam naspa, as zice eu gandindu-ma la varsta lui, e cu cel putin 13 ani mai tanar. DA, nici eu pe la 41 nu eream slab, dar aveam sub 100 de kilograme la 1 metru si 82 de centimetri. Ca a resuit Dragos Patraru sa slabeasca zeci de kilograme e ok, ca a renuntat la paine si fainoase – oare de tot sau asa in general? – mie unuia nu-mi prea place. Poate ca sportul ajuta mai mult!

Cum slabesti 30 de kilograme in mod sanatos?

Pai sanatos poate insemna fie sa mananci sanatos fie sa faci sport si sa ai un mod de viata sanatos. Sa renunti la anumite mancaruri bune – cum ar fi sa renunt eu la friptura [ aici evident poti alege intre pui, peste, porc sau vita – unii care au bani merg pe vanat! ] mie nu mi se par e ok, am mai spus. A, sa infuleci mai putin deja e o alta abordare. Nu mai zic ca ai sansa sa mai si faci sport, dar noi astia din presa scrisa sau televiziune numai sport nu facem!

Unii apeleaza la operatii pentru a slabi, deja liposuctia nu mai e la moda, caci evident ca neavand un mod sanatos de a manca, ajungi repede la loc. Avem deja exemplul Mirabelei Dauer, a dat sunca jos in occicdent si a pus la loc in tara. Mai e varianta cu micsorarea de stomac, care e deja operatie in toata regula, metoda sigura c anu mai incape in stomac kilogramul de mici! Dar nu mai bine mergi tu la sala sau alergi de dimineata? Aleg alergatul, nu de maine ci in curand. Momentan fac mici plimbari, asa la pas, pentru tonus muscular. Nu ajuta la slabit deloc, dar ajuta psihologic la etapa cu numarul doi!

News Reporter