Dragelor, cand veti imbatrani… 12 sfaturi pentru voi…

1. Niciodata nu invata pe nimeni minte. Chiar daca stii sigur ca ai dreptate. Amintiti-va cum va enerva acest lucru pe timpul vostru. Si voi ati urmat sfaturile batranilor vostri…

2. Nu incercati sa ajutati daca nu vi se cere ajutorul. Nu va impuneti nimanui. Nu incercati sa-i protejati pe cei dragi de toate nenorocirile lumii. Doar iubiti-i.

3. Nu va plangeti! De sanatate, de vecini, de guvern, de fondul de pensii! Nu va transformati intr-o batrana barfitoare pe o banca de la intrare.

 

4. Nu asteptati recunostinta din partea copiilor. Nu uitati: nu exista copii recunoscatori – exista parinti prosti care asteapta recunostinta din partea copiilor.

5. Nu folositi fraze de genul: „Eu la varsta ta …”, „Ti-am dat cei mai buni ani …”, „Sunt mai in varsta, asa ca stiu mai bine …” Acest lucru este insuportabil!

6. Daca aveti nepoti, nu insistati sa va zica pe nume, si nu bunica. Este o prostie.

7. Nu cheltuiti ultimii bani pentru tratamente anti-imbatranire. Nu are rost. Mai bine cheltuiti-i pentru o calatorie.

8. Nu va priviti in oglinda si nu va machiati intr-o camera intunecata. Nu va flatati. Si incercati sa aratati cat mai elegant. Elegant, nu tineresc. Credeti-ma – va fi mai bine.

9. Aveti grija de barbatul vostru, chiar daca a devenit un batran ridat, neajutorat si neplacut. Nu uitati ca a fost candva tanar, puternic si vesel. Si sigur ca este unul dintre putinii care va tin minte de tanara, subtire, frumoasa. Si poate este singurul care are nevoie de tine acum …

10. Nu incercati cu orice pret sa tineti pasul cu timpul: sa intelegeti noile tehnologii, sa urmaritii maniacal stirile, sa invatati in mod constant ceva nou, pentru a nu „ramane in urma”. Acest lucru este ridicol. Faceti ce va place.

11. Nu va invinovatiti pentru nimic. Indiferent de cum s-ar aranja viata voastra sau viata copiilor vostri, ati facut tot ce ati putut.

12. IN ORICE SITUATIE PASTRATI-VA DEMNITATEA! Pana la urma! Incercati dragele mele, acest lucru este foarte important. Si tineti minte, ca daca mai sunteti inca in viata, inseamna ca cineva are nevoie de asta.

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *