Doctor Mark si minunile lui Dumnezeu

DR. MARK, a fost un cunoscut specialist în domeniul oncologiei. Într-o zi mergea la o conferință foarte importantă într-un alt oraș, unde urma să i se acorde un premiu pentru cercetarile medicale. Era foarte îngrijorat, pentru că la această conferință urmau să fie evaluați mulți ani de muncă.
Cu toate acestea, la două ore după decolarea avionului, a avut loc o aterizare de urgență pe cel mai apropiat aeroport din cauza unor probleme tehnice.

Doctorului i-a fost teamă să nu va ajunge la timp, așa că a închiriat o mașină și a condus singur spre orașul unde urma să aibă loc conferința.
Cu toate acestea, la scurt timp după ce a plecat, vremea s-a înrăutățit și a început o furtună violentă. Din cauza ploii abundente, a greșit direcția și s-a rătăcit.
După două ore de condus fără succes, și-a dat seama că s-a rătacit. I s-a făcut foame și era teribil de obosit, așa că s-a hotărât să caute un loc de cazare.

După un timp, în cele din urmă a dat peste o casă mică decrepită. Disperat, a coborât din mașină și a bătut la ușă.
Ușa a fost deschisă de o femeie frumoasă. El și-a explicat situația și i-a cerut voie să folosească telefonul.
Femeia i-a spus însă că nu are telefon, dar că poate intra și aștepta până se va îmbunătăți vremea.
Flămând, ud și obosit, doctorul a acceptat oferta ei amabilă și a intrat.

Doamna i-a dat ceai fierbinte și ceva de mâncare. Doamna a spus că i se poate alătura în rugăciune.
Dar, dr. Mark a zâmbit și a spus că el crede doar în munca multă și a refuzat.
Stând la masă și bând ceai, doctorul o privea pe femeie în lumina slabă a lumânărilor în timp ce se ruga lângă pătuț. Doctorul a înțeles că femeia are nevoie de ajutor, așa că, când a terminat de rugat, a întrebat-o:
Ce vrei mai exact de la Dumnezeu? Chiar crezi că Dumnezeu îți va auzi vreodată rugăciunile?

Și apoi a întrebat despre copilul mic din pătuțul unde se ruga. Doamna a zâmbit tristă și a spus:
„Copilul din pătuț este fiul meu care suferă de un tip rar de cancer și există un singur medic, se numește Mark, care îl poate vindeca, dar nu am bani să-mi permit acest doctor, în plus, dr. Mark locuiește într-un alt oraș. Dumnezeu încă nu mi-a răspuns la rugăciuni, dar știu că el ne va ajuta… și nimic nu-mi va zdrobi credința.
Uimit și fără cuvinte, Dr. Mark a izbucnit pur și simplu în plâns. El a șoptit:
– Dumnezeu este mare…

Și-a amintit tot ce i s-a întâmplat astăzi: o defecțiune în avion, ploaie abundentă, din cauza căreia s-a rătăcit; și toate acestea s-au întâmplat pentru că Dumnezeu nu numai că i-a răspuns rugăciunii femeii, ci i-a dat lui și șansa de a ieși din lumea materială și de a ajuta săracii nefericiți care nu au decât rugăciunea…

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *