Andreea Ciolacu la ICR, nepotism sau pura intamplare?

Presedintele interimar al PSD Marcel Ciolacu se jyura cu mana pe cravata de pionier ca angajarea nepoatei sale Andreea Ciolacu la ICR nu ar enicio legatura cu nepotismul. Noi il credem mai ales ca dupa cacofonia recenta din ultima declartatie de presa, nimic nu mai pare suspect. ”Credeți că când s-a dus la cabinet a spus sunt nepoata?” Deci cu siguranta angajarea fara concurs nu e caz de nepostism, doar ca cand domnul lider de la PSD se scuza, se acuza. Dumnealui vrea sa ne explice ca e ok sa ai afaceri cu statul cand esti in functie, doar ca nu este.

Andreea Ciolacu la ICR, nepotism sau pura intamplare?

La fel ca domnul Ciolacu, si Serghei Mizil explica cum a fost el student eminent, fara nicio legatura cu functia tatalui sau. Pe bine mai oameni buni, ne luati de fraieri? In rest Andreea Ciolacu nu e nici primul nici ultiumul nepot angajat la stat, fara concurs. Pana la urma este un simplu consilier, care a terminat cu 10 la regie poze, deci o sa avem cele mai faine poze de acum in colo la ICR. Pentru cine nu stie, ICR inseamna Institutul Cultural roman, ala de a facut Romania celebra in lume, intrebati orice strain despre arta si cultura romaneasca si o sa vedeti realizarile celor 30 de ani: Ceuasescu, Nadia, Hagi sau Simona Halep.

Bine, ne mai stiu strainii si dupa Dracula, contele maghiar. Muncesc astia de la ICR pe rupte, ma si mir ca inca nu i-am depasit pe bulgari si pe unguri la capitolul turism. A, de asta se ocupa alt minister, scuzati. Astia sunt pe arta si cultura, gen Abi Talent, Guta si Salam.La final o recomandare pentru liderul PSD: ca cand mai vorbiti despre nepostism, invatati limba romana! Nu strica, macar asa ca sa nu credem ca si domnia voastra ocupati un fotoliu fara sa aveti studiile termiante [ cacofonia se invata in clasele primare! ].

News Reporter