Adevarul despre divortul Oanei Roman

Marius Elisei si Oan Roman au divortat, dupa ce au incercat sa-si salveze casnicia de mai multe ori. Era evident ca cei doi nu vor reusi sa stea impreuna mult timp, mai ales datorita diferentei de varsta [ dar gurile rele spun ca si infatisarea a avut ceva – desi Oana Roman a slabit enorm pentru a fi mai aproape de dorintele fostului ei sot ]. Oana Roman s-a nascut pe 13 aprilie 1976, deci peste cateva luni va avea varsta de 44 de ani. Nu e chiar varsta la care Oana Roman si-ar fi dorit un divort, dar Marius Elisei are doar 34 de ani, deci este cu 10 ani mai tanar. Nu a prea lucrat el mult pentru a-si intretine familia, desi anul trecut a incercat si rolul de sifer la florarie.

Adevarul despre divortul Oanei Roman

Pe Marius Elisei nu prea l-a prins rolul de cap de familie, in timp ce Oana Roman facea tot felul de chestii pentru a sustine financiar familia, sotul fetei lui Petre Roman tragea chiulul. Desi cei doi soti au un copil impeuna, Oana Roman a decis – asa spune ea – sa divorteze pentru ca se certau cam des. Nu stim daca motivul certurilor era lipsa de ocupatie a sotului, dar Oana a declarat ca nu e vorba de relatii in afara casatoriei din partea niciunuia dintre ei.

Daca stim ca Oana Roman are inaltimea de 1 metru si 70 de centimetri, despre greutate nu prea stim. Desi Oana Roman a slabit 25 de kilograme, avea ceva in plus. Arata bine la un moment dat, dar parca tot era vizibila diferenta de fostul ei sot, Marius. Acum ce poti spune? Sa fir diferenta de varsta, sau faptul ca Marius Elisei nu e capabil sa-si intretina familia, numai ei stiuu adevaratul motiv al divortului. SAu o fi doar o smecherie, asa cum am mai vazut noi prin lumea asta a vedetelor?

News Reporter