Dianna Rotaru – vedeta

Cine a studiat biografia Diannei ( Diana ) Rotaru a aflat probabil ca se apropie vertiginos de pragul celor 35 de ani, dar nu renunta la sedintele foto provocatoare. Nici nu ar fi recomandat, avand in vedere ca este tot mai apreciata de tinerii din Romania si Moldova. O veste buna pentru cei care se intreaba daca Diana Rotaru este sau nu casatorita: nu, este singura si in cautarea viitorului sot: frumos, tanar, cu bani si mai ales iubitor de „actiune”!

Dianna Rotaru – o vedeta ca’n filme

Sincer sa fiu cand am citit biografia cantaretei Diana Rotaru am ramas cu gura cascata, nu am crezut ca a trecut prin atat de multe relatii, dar mai ales prin atatea sedinte foto. Aveti grija sa nu o confundati cu fata compozitoarei Doina Rotaru. Una e din Bucuresti, alta e nascuta in Republica Moldova si au in comun doar limba materna si muzica. Cei care vor sa o felicite pe Dianna Rotaru o pot face de ziua ei,  pe 29 mai.

Cati ani are Dianna Rotaru? Dace ma intrebi anul acesta o sa-ti raspund 34! Cu 30 de ani mai tanara ca mama ei, care arata si ea la fel de superb ca fata! Crede-ma pe cuvant, am vazut si stiu ce spun! Cum il cheama pe iubitul Dianei Rotaru? Aici nu pot sa va zic exact, stiu cum il chema pe cel din 2015, dar de atunci au trecut deja aproape doi ani! Pe acela in chema Ilie Tataru, nu-i tatar ci roman de-al nostru – sau moldovean daca e sa ne luam dupa pasaport! Mai tanar ca ea dar cu bani – om de afaceri!

Dianna ( Diana ) Rotaru
Dianna ( Diana ) Rotaru
News Reporter