Nunta anului 2016, Romania intra in top

Daca eram pe locul doi pana acum la categoria casatorie, uite ca a sosit sio clipa cand am preluat conducerea in clasamentul fraierilor mondiali, prin casatoria recenta dintre Piti si Mitzi, la care au luat parte atat cainii vagabonzi din Caracal, dar si personaje carismatice precum Rex sau Cezar, dulai de rasa ( superioara, pur sange maidanez ). Recomand pentru mai multa informatie viodeoclipul de pe YouTube a celor de la Posset si Alex Velea. Deci incepand de ieri s-a legiferat casatoria in fata legii si in fata Catedralei din centru.

Nunta anului 2016, Romania intra in topul casatoriilor

Daca si tu rupi lesa e cazul sa te gandesti la o nunta mondena, poate se da si la Maruta, am vazut ca acolo sunt doar stiri de top, invitati unul si unul, asa ca mai fac inca o invitatie, muzica pe care se va oficia casatoria sa fie cea a lui Kapushon feat. Victoria Beregoi ( sper ca stiti melodia, altfel degeaba mai faceti nunta! ).

Acum desigur e nevoie si de petrecerea burlacilor, asa ca va propun sa o invitati pe Maria Andria si sa-i cereti sa aduca echipa de la clipul Love in Dubai, altfel nu o sa fie bine, garantez! Asta pentru ca evident Piti si Mitzi vor face luna de mere ( nu miere, nu cred ca vreti sa le faceti probleme cu diabetul tinerilor insuratei ) la Dubai, de preferat rezervati din timp un apartament la Burj al Arab ( tot eu va vand si secretul ca acolo sefa e o romanca ). La finalul apoteotic sugerez in loc de ciolanul de potroace melodia care a fost in TOP Zero cea mai lunga perioada, anume cea cantata de Andrea & Otilia ft Shaggy si Costi. Cusca de piatra le doresc din partea redactiei, mesaje pe adresa suntfraier@gmail.com !

Nunta anului 2016
Nunta anului 2016, Romania intra in top
News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *