Decoratiuni tricotate pentru Craciun si revelion

In acest an mi-am pus scopul sa va pregatesc de aceste minunate sarbatori de iarna din timp. Cu fiecare zi trecuta ne raman tot mai putine zile pentru aceste pregatiri, dar sper ca toate ideile si sugestiile mele sa va fie de ajutor.

Pana la vacanta de revelion a mai putin timp, ceea ce inseamna ca e timpul sa trecem la treaba, sa cautam idei pentru cadouri pentru cei dragi si idei pentru decoruri confortabile facute din inima cu mainile noastre.

Tricotatul diferitor articole – o tendinta foarte populara in lume. Exista chiar si o miscare „bombardamentul cu fire” (“yarn bombing”), care poate fi comparata cu graffiti – numai ca in locul adolescentilor cu cutii de vopsea in strada vin maiestrii cu spite si bucati gata tricotate.

Un pic de manopera curioasa – si un intreag copac, o banca, un stalp sau un felinar se trezesc  „imbracati” intr-un pulover cu dungi colorate tricotat, „pulover” de inaltimea unui om! Acest tip de arta urbana infloreste in tarile nordice, in special Norvegia si Islanda. S-ar parea ca oamenii doresc sa decoreze si sa incalzeasca orasul si afara, acolo unde iarna este atat de lunga.

Astazi, va prezentam idei de decor pentru revelion cu elemente tricotate. Multe mesterite in ale tricotatului, au  fire care pot fi utilizate pentru confectionarea jucariilor pentru brad, pungi pentru cadouri, a face hainute pentru cani, lumanari, sticle si chiar coronite de Craciun. Astfel de lucruri dragute vor da caldura casei voastre si un farmec deosebit de cald si festiv.

Mie mi-au placut in mod special decorul pentru lumanari, dar daca puteti aprinde linistiti o lumanare in pahar, decorata in tricot, a aprinde o lumanare fara pahar, nu pare destul de sigur, deci va sfatuiesc sa fiti prudenti.Mai bine admirati doar frumusetea decorativa, care va poate incalzi cu frumuseatea lor.

Inspirati-va din GALERIA de imagini! Va mai pot fi de folos si ideiile din aceste articole:

Cum se face bruma de revelion?

Fulgi de zapada pentru revelion

20 de idei pentru decor rustic de revelion

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *