Ce poti face dintr-un tricou?

Sunt sigura, ca in fiecare casa sunt cel putin cateva tricouri, care sunt inca bune, dar… sunt putin spalacite la culoare, nu va mai place desenul, modelul. Tafte, covoare si perne din vechile tricouri! 

O transformare miraculoasa: tafte confortabile, covoare si perne – toate se pot face dintr-un tricou!

Deci, nu va grabiti sa aruncati vechile tricouri. Ele inca mai au viitor, in casa voastra.

Va aratam mai jos un mod interesant atat de a scapa de hainele vechi, cat si a obtine un nou decor pentru casa. Imaginati-va: dintr-un tricou vechi si inutil pot fi facute rogojini originale, perne si chiar un scaun confortabil captusit.

Veti avea nevoie de:

Tricouri vechi,
Foarfece,
Baza – o fata de perna (pentru perna), sac pouf obisnuit sau o bucata de material pentru baza,
Ac si ata.
Ce trebuie sa faceti?

1. Se taie tricoul in benzi cu latimea de 1-3 cm si o lungime de 10-20 cm;

2. Fiecare banda o indoiti in doua si o coaseti de baza, astfel incat locul de fixare a benzilor sa fie cat mai aproape unul de altul, si puful care rezulta sa fie cat mai des. Benzile se transforma in tub si da creatiei voastre un aspect neobisnuit si foarte fermecator!

Deci, prin acest mod simplu, puteti face:  Mat Soft, Fluffy otoman, Perna Cozy

A doua optiune, care dupa cum spun mesteritele este si mai rapida, ar fi aceasta: se ia o bucata de plasa pentru tencuiala, apoi cu carligul se trec benzile prin plasa si se fixeaza. Apropo, la crearea acestor lucruri minunate si utile va puteti ocupa impreuna cu copiii dumneavoastra: micile ajutoare pot taia benzile, e bine sa se simpta si ei mesteri – si bucuria rezultatului primit va fi dubla.

 

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *