Curatarea organismului (I)

Cu varsta, corpul uman sufera modificări substanțiale. Acesta este motivul pentru care persoanele în varsta ar trebui sa se abtine de la unele lucruri cum ar fi alegerea de medicamente, lupta impotriva obezitatii, revizuirea alimentatiei, curatarea organismului, etc.

Curatarea organismului pentru persoanele in varsta 

Vom aduce in atentia dumneavoastra trei moduri (unul cate unul) de a curata organismul, recomandat pentru persoanele in varsta. Ele nu sunt agresive, nu costa scump,nepericuloase, simple si accesibile.

Reteta Nr. 1

Se pune o portie de orez peste noapte intr-o cratita, dimineata apa se varsa (ea ar trebui sa fie tulbure) se umple cu apa proaspata. Se pune la foc mic. Asteptati pana incepe sa fiarba si indepartati rapid cratita de pe foc. Se scurge apa si orezul se clateste bine intr-o sita sub jet de apa. Procedura de clatire a orezului, umplerea cu apa proaspata si fierberea va trebui repetata de trei ori. Orezul este gata pentru a curata organismul.

Instructiuni de utilizare. Dimineata pe stomacul gol, se mananca 1 lingura orez. Dupa aceea, nu se mananca sau se bea nimic timp de 3-4 ore. Un ciclu complet de purificare – o luna si jumatate. Anume aceasta este perioada in care corpul vostru se va curata de tot ce s-a adunat intr-un termen lung de viata.

Pentru a spori efectele pozitive a retetei puteti manca o lingura de orez si seara, adaugand-o la terciul din mei cu caise uscate. Persoanele mai in varsta care au efectuat propria lor curatare a corpului cu orez toti intr-o singura voce au spus ca, la sfarsitul cursului au inceput sa se simta mult mai bine si pareau mai tineri. Aproape toti au revenit la greutatea normala. Sa aveti multa sanatate!

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *