Cum sa te casatoresti cu o americanca

Am urmarit recent cateva episoade din reality show-ul 90 Day Fiancé in limba romana, asa am ajuns sa aflu secretul casatoriei cu o americanca. Romanii pot primi destul de usor o viza K1 in vederea casatoriei, totul e sa gasesti fraiera. In poza de sus vedeti cu cine credea Jenny Slatten  ca se marita – mai ca ma gandeam si eu ca sta e Fat Frumos, doar ca americanca avea 60 de ani, iar indianul din poza de mai jos, 30 si pe deasupra era si casatorit. Unii cred ca povestile la TLC din cadrul emisiunii 90 Day Fiancé sunt regizate, altii le iau de bune.

Cum sa te casatoresti cu o americanca in 90 de zile

Sa o luam cu inceputul, babuta Jenny de 60 de ani din SUA l-a gasit pe Fat Frumos pe un site de socializare, poza de sus – asa a inceput ea sa se viseze Ileana Cosanzeana si a decis sa isi riste agoniseala de o viata – cam 6.000 de $ – si sa plece in India la iubitul ei Sumit – il vedeti in poza de jos. Indianul o ia la el – adica inchriaza o casa destul de frumusica, dar fara apa, etc. si dupa cateva zile de stat impreuna, fuge la parintii sai care nu sunt de acord cu mariajul. Jenny Slatten  simte ca este abandonata, umbla bezmetica pe strazi, iar povestea continua. Doar ca noi am sapat mai adanc si am aflat niste secrete!

Cum sa pleci de nebuna din SUA in India cu 6.000 de dolari in buzunar si sa speri ca te angajezi la 60 de ani, intr-o tara unde nu stii limba – m-am mirat ca majoritatea indienilor nu stiu engleza, am dubii in sensul asta – la unul care se dadea Fat Frumos dar in realitate este Monstrul din Padure? Babuta de 60 de ani a aflat pe pielea ei cum e sa te increzi in indieni, asa ca poate e cazul sa-si caute un roman, macar noi stim engleza si suntem mai cinstiti [ oare?! ].

90 Day Fiancé in limba romana
Cum sa te căsătorești cu o americanca, 90 Day Fiancé in limba romana
News Reporter