Cum ne imbracam pentru a fi la moda si in 2015

Am sa incerc sa dau cateva sfaturi din categoria „bunelor maniere” atat pentru barbati cat si pentru femei, in ceea ce priveste moda. Primul meu sfat: NU te imbraca intr-un mod care atrage atentia asupra ta, sau pe scurt nu epata! Nu uita ca desi multa lume te judeca dupa felul in care esti imbracat, hainele sunt pentru a te face sa te simti tu bine, nu pentru a atrage privirile celor din jur. Daca ai sa te uiti la colectiile marilor designeri, acestia merg pe linii cat mai simple, evident cand nu e vorba de imbracamintea pe care o poarta vedetele la anumite actiuni publice.

Cum ne imbracam pentru a fi la moda si in 2015

Regula numarul unu: nu te imbraca in culori tipatoare, nu merge la fel de bine ca atunci cand mergi la plaja, culoarea pe care o preferi trebuie sa te avantajeze, iar cand alegi hainele va trebui sa tii cont de culoarea tenului, de inaltimea si de greutatea ta. DA, ai citit bine, culoarea tenului este importanta, daca esti palid nu vei alege verde si galben, in timp ce daca esti mai plinut, vei evita hainele cu dungi orizontale.

Pentru barbati: tineti cont de cateva elemente de baza – gulerul camasii – calcat si curat, iar daca sunteti la costum, nu uitati sa va asortati cravata asa cum trebuie. Iar pentru doamne recomand cu caldura un taior elegant, la care vom asorta mereu incaltamintea. Daca mergem la un eveniment, vom incerca pe cat posibil sa asortam si poseta sau manusile – daca purtam asa ceva.

Aceste reguli simple vor face din dumneavoastra o persoana eleganta, stilata si admirata de toti cei care va intalnesc. Vom reveni in curand cu un cod al bunelor maniere in ceea ce priveste vestimentatia in curand.

tinute-de-vara-2015
Cum ne imbracam pentru a fi la moda si in 2015
News Reporter