Incaltaminte de dama pentru vara

Gata, primavara a sosit si in curand vine vara, deci suntem in situatia de a ne cumpara incaltaminte pentru vara. Dar de unde cumparam incaltaminte de calitate, dar la un pret rezonabil? Eu una sunt adepta marcilor consacrate, nu prea cumpar de la tarabe si in general imi fac cumparaturile online. Va dau un exemplu de ce mi-am luat eu pentru vara asta de la Otter, o firma pe care o admir pentru calitate si pret! Evident ca nu va spun saluati de la acelasi producator ca si mine, am sa revin in curand cu o oferta completa de la cele mai cunoscute magazine cu marfa de calitate si preturi mici la incaltaminte!

Incaltaminte de dama pentru vara

Eu prefer incaltamintea joasa si lejera, in care sa nu transpir, desi la ocazii port si incaltaminte cu tocuri destul de inalte. Insa merg la serviciu, la intalnirile cu prietenii si vreau s ama simt comod in noua mea incaltaminte. Cum spuneam prefer sa iau incaltaminte de piele, chiar daca o sa dau nas in nas cu cei ce apara animalele, eu tot la piele naturala raman.

Daca ma uit la televizor si vad la Maruta vedete ce vin cu pantofi cu tocuri de 15 cm, innebunesc. Ele oare nu au ce face si vor sa-si omoare sanatatea? Cum sa umbli cu asemenea incaltaminte toata ziua? Modelele fac cateva zeci sau hai, sute de metri pe podium, dar daca te intalnesti cu ele pe strada ai sa vezi ca poarta incaltaminte comoda. Mai vorbim si pe facebook altfel simt ca am sa scriu prea mult si fara rost pe site, daca nu foloseste nimanui!

Oferta de incaltamite
Oferta de incaltamite – faceti clik pentru a mari
News Reporter