Culoarea galbena – moda pentru plaja

In fiecare an se schimba tendintele in moda, se schimba culorile, se schimba croiala. O nebunie de culori si modele – este greu sa te decizi si mai cu seama sa alegi ce ti se potriveste, indeosebi dupa buzunar. Anul 2016 moda tine cu cei mai putini avuti, dar talentati, deoarece isi pot face personal costumele de baie. Culoarea galbena, culoarea soarelui si a nisipului prevaleaza in toate.

Culoarea galbena – preferata in moda pentru plaja in anul 2016

Astazi va oferim o selectie de costume de baie crosetate sau tricotate. Precum si unele rochii de plaja si topuri realizate cu croseta sau andrele.

Costumele de baie tricotate arata mult mai rafinat decat cele cusute!

Chiar daca costumele de baie sunt confectionate dupa aceliasi schema, dar de catre persoane diferite – lucrarile vor fi diferite! In fiecare se va regasi o parte a sufletului maestrului! Si ceva propriu doar lui, autorului!

Despre galben sunt o multime de publicatii, dar este greu sa te abtii a scrie – este o culoare luminoasa, solara, care intotdeauna atrage atentia!

Vizionare fericita AICI si o vara cat mai frumoasa! Va oferim o galerie de modele pentru admiratie, poate inspiratie. Asteptam si comentarii cu impresii dar si de ce nu, modelele voastre, pentru a fi incluse in galerie. Sanatate, inspiratie si spor la munca!

News Reporter