TOP-10 obiecte pentru excursie la mare (I)

De fiecare data cand merg la mare, am o problema: cum sa impachetez multimea de lucruri in valiza? De fapt se dovedeste de fiecare data ca sunt multe haine luate in vacanta pe care nu le port deloc. Va sugerez tuturor celor care se confrunta cu aceeasi problema, sa faca o lista cu obiectele din garderoba feminina, care trebuie luate in vacanta la mare.

Am alcatuit o lista din 10 puncte. Vreau doar sa retineti ca aceasta lista nu se concentreaza pe stilul fiecarui obiect (sport, glamour, clasic, si asa mai departe),  ci doar pe prezenta lui in valiza. Prin urmare, fiecare dintre voi poate lua acele sandale sau pantaloni, pe care ii prefera in stilul sau. Propun sa completati aceasta lista impreuna cu mine. In caz ca ceva mi-a scapat – v-as fi recunoscatoare pentru comentarii.

Deci

1. Pantofii – primul element din lista de lucruri importante in vacanta. Cea mai buna optiune – doua sau trei perechi de pantofi: una – cu tocuri pentru o promenada de seara sau  petrecerea din club, a doua – pantofi cu talpa platapentru excursii si plimbari lungi prin oraa, iar a trea – pentru plaja.

2. Rochia. De obicei, rochiile de vacanta si calatorii variaza in lungime si stil, si drept regula se caracterizeaza printr-o croiala libera si culori luminoase. Rochia cu lungimea pana la genunchi poate fi folosita pentru o excursie la cocktail-ul de seara, o rochie romantica in stilul anilor 1960 este potrivita pentru plimbarile de zi cu zi. Total in garderoba de vacanta trebuie sa fie un minim de trei rochii: sundress pentru plaja, rochia pentru fiecare zi si o rochie pentru ocazii speciale.

3. Shorts. Intr-o statiune nu se poate face fara shorts (lungimea poate fi oricare: de la scurt la bridje), care sunt usor de combinat cu orice topuri si camasi de vara. Pantaloni scurti din denim sau modele in culori pastel, scurti sau alungiti – totul depinde de increderea in sine. La ei se potrivesc orice pantofi din garderoba de vacanta: sandale si pantofi plati, si pantofi de tenis. Cu toate acestea, pantalonii scurti – sunt cei mai potriviti pentru activitati in aer liber si excursii.

Priviti aici GALERIA cu modele oferite pentru exemplu!

News Reporter