Bratara-portmoneu o tendinta surpriza a sezonului

Va plac lucrurile practice? Atunci astazi veti citi despre ceea ce aveti nevoie!

Bratara-portmoneu va deveni accesoriul preferat din aceasta vara. Ea va decora elegant mainile si va va ajuta sa rezolvati problema banilor, in cazul cand nu doriti sa luati cu voi o geanta.

Bratara-portmoneu o tendinta surpriza a sezonului, interesanta, misterioasa, usor de confectionat.

Bratara arata ingrijit si original, nimanui nici prin cap nu i-ar trece ca in interiorul sau este un loc mic ascuns de ochii lumii!

Si cel mai bun lucru la aceasta tendina este, ca astfel de bratara poate fi facuta cu propriile maini. Un pic de efort si rabdare, si veti deveni cea mai tare si foarte la moda la o petrecere pe plaja. In timpul cumparaturilor mainile la fel, vor vi libere pentru sacosele cu noutatile multravnite fara absolut nici o teama pentru economiile sale, nici un hot nu va fi capabil sa deschida neobservat acest safeu portabil.

Bratara-portmoneu poate fi in orice stil. Sunt interesante si frumoase bratarile cu bretele, dantele, inele si aplicatii.

De altfel, bratarile-portofele – nu este un accsoriu doar pentru femei. In vanzare sunt bratari-portmonee din piele cu fermoar, accesoriu pentru barbati eleganti si cu stil. Poate nu va vine sa credeti, dar aceste accesorii sunt apreciate chiar si de motociclisti!

O oportunitate excelenta de a va elibera buzunarele, nu-i așa? Mai jos va oferim si cateva fotografii pentru inspiratie.

News Reporter