Camasa alba – simpla si prezenta

 

Cat de des nu stam si ne sucim mintile cum sa ne imbracam, cum sa fim stilate, ce sa mai invantam pentru a fi unice. Dar… cateodata nu trebuie de inventat nimic, lucrurile simple si comode sunt chiar in dulapul nostru. De noi depinde cum le combinam si cum aratam in ele.

Camasa alba – simpla si obligatoriu prezenta in orice garderoba

In cazul in care credeti ca camasa alba – este obligatoriu haina de birou, atunci sunteti obligati pur si simplu sa vizualizati aceasta GALERIE foto, de care precis veti ramane uimite si incantate.

Camasa alba este ca o panza alba neinceputa, pe ea puteti  „desena” orice imagine. Chiar daca aceasta camasa este absolut simpla, clasica cu mici bijuterii, accesorii o puteti transforma in ceva ce doriti voi. Ca sa nu mai vorbim despre cazul in care aceasta bluza este croita dupa un design original. Camasa alba va permite sa aratati stricte, rafinate, romantice, sexuale, uneori chiar si combinand in sine imagini aparent contradictorii.

Camasa alba – obiect de baza orice dulap.

Va oferim in galeria nostra o selectie de fotografii cu celebritati care poarta camasi albe. Starurile poarta acesta haina cu orice motiv, cum s-ar spune „la sarbatoare si in lume” si, de asemenea, o combina cu orice detalii din garderoba: pantaloni si blugi clasic, pantaloni scurti, fuste scurte si lungi, riguroase si elegante. Poate ca veti gasi imagini interesante, idei interesante cu privire la ceea cum se poate purta camasa clasica alba. Sau doar pentru admiratie si bucurie.

Prima este Carolina Herrera, care este foarte pasionata de camasile albe, s-ar putea numi chiar un fetis la ea, judecand dupa numarul de fotografii In camasi albe. Audrey, fotografia in stilul: dimineata cu prietenul. Cine stie, poate de la ea si s-a dus la „exemplul” – sa imbraci dimineata camasa unui barbat.

News Reporter