Csomos Ferenc condamnat la 17 ani de detentie

Maghiarul Csomos Ferenc a fost in sfarsit condamnat la 17 ani si 8 luni de detentie pentru crima sa, prea putin pentru un astfel de specimen. Dar legea romaneasca este prea permisiva, iar unii o iau chiar in ras, pentru ca sunt sigur ca Csomos Ferenc spera la o eliberare mai devreme. Culmea este ca el este sprijinit de etnici maghari, la fel de criminali ca si el, avand in vedere ca victima sa a fost un membru PRM din Salonta. Va dati seama ce ar pati in Harghita sau Covasna un roman?

Csomos Ferenc condamnat la aproale 18 ani de detentie

Pedeapsa maxima in Romania pentru omor este de 20 de ani, de ce nu a primit maximul Csomos Ferenc?  Legea este prea blanda la noi in tara, o zi c si o repet, daca se dadeau macar 50 de ani era mai „acceptabil” desi pe visata si cu obligatia sa se intretina ar fi fost mai rezonabil. Maghiarul este in varsta de 28 de ani, deci inainte de a implini 50 de ani va fi iar asi liber sa faca exact ceea ce stie, sa ucida cand vrea el, pentru ca ma indoiesc ca va avea suficient timp de reflexie la racoare.

Culmea este ca incadrarea faptei data de procuroiri a fost de talharie si omor, deci maxim 25 de ani ar fi trebuit sa primeasca, insa nu stiu de ce legea a fost asa de blanda cu el. Intrebare: cum va achita Csomos Ferenc daunele morale de 130.000 de euro? Probabil ca nu le va achita, cam asa vad ei azi sitiatia in Romania!

Csomos Ferenc
Csomos Ferenc condamnat la aproale 18 ani de detentie
News Reporter