A fost publicat in MO regulamentul Camerei Deputatilor!

A fost publicat in MO regulamentul Camerei Deputatilor!

Astazi, puterea a luat o decizie care sfideaza oarecum elementul de democratie din Parlament, implicit Camera Deputatilor. Astazi, cu 176 voturi pentru (PSD, ALDE, UDMR) si 88 impotriva (USR, PNL, PMP), s-a adoptat modificarea noului Regulament al Camerei Deputatilor.

Doar ca, sub aceasta modificare sta mascata o decizie premeditata a puterii: imposibilitatea opozitiei de a-si sustine amendamentele. Aceasta hotarare a fost initiata de catre Florin Iordache, Tudor Ciuhodaru si Eugen Nicolicea, in urma votului pentru Legea 303/2004, lege dezbatuta timp de 13 ore in Camera Deputatilor, si votata abia luni.

Aceasta modificarea a regulamentului a fost deja publicata in Monitorul Oficial, urmand ca noul regulament sa intre in vigoare de astazi. Evident, acesta era si scopul puterii, deoarece astazi urmeaza sa se discute doua Legi foarte controversate de catre societatea civila, Legea 304 si Legea 317, ce, in opinia protestatarilor, CSM-ului, AMR-ului, etc., au ca scop ciopartirea justitiei, prin implicarea politicului in acestea.

News Reporter