Ce putem face din cutiile de conserve?

In decursul unui an fiecare familie arunca la gunoi zeci de cutii inutile. Poate nu stiati ca aceste cutii va pot servi drept baza ideala pentru o gama larga de obiecte folositoare si frumoase?  Va oferim aici 5 idei de master-class, pe care ar fi bine sa le implimentati in viata.

1. Organizator pentru tacamuri

Dragut si util acest organizator poate servi drept un frumos decor de masa. Pentru confectionarea lui aveti nevoie de 6 cutii, un panou de lemn, cuie si un maner-transportator (optional).

2. Vaze de flori MINI

Aplicati pe cutiile bine curatate in prealabil cu vopsea spray si intr-un minut veti obtine un set frumos de vaze pentru flori de diferite dimensiuni. Chiar daca se sparg, te-ai plictisit nu ti-e jale sa le arunci.

3. Lampi de iluminat in curte

Pentru a transforma cateva cutii de conserve in lampi originale si neobisnuite, fixati pe ele sablonul cu orice model de desen care va place si repetati conturul cu ajutorul unui ciocan si a unui cui. Lumina care strabate prin gauri le da acestor lampi un aspect plin de mister.

4. Vaze suspendate

Aceste vaze suspendate pe lanturi pot fi ideale pentru decorarea unui balcon, mansarde, curtea casei de la tara. Ele pot fi vopsite toate in aceiasi culoare sau in culori diferite.

5. “Dulapul cu vin”

Luati 9-12 cutii, taiati la toate si partea de jos si partea de sus. Aplicati vopseua de o culoare inauntru si de alta culoare pe exterior, le incleiati cu super glue in pozitia din fotografie. Gata, mini barul vostru este gata!

Mai cititi si: Master class: o noua fata a unui taburetCum simplu si rapid se spala adidasii albi?

master-class1

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *