Sticla vie – Hans Hodo Frabel

Sticla vie si uimitoarele creatii ale lui Hans Hodo Frabel

Internetul – un lucru mare, la urma urmei. Datorita lui puteti vedea atat de multe lucruri minunate si de a gasi oameni talentati!

Hans Hodo Frabel – suflator-sticlar, un maestru uimitor, originar din Germania (Jena, nascut in 1941), in prezent locuieate in Statele Unite ale Americii. Hans Frabel este cunoscut pe plan internanional. Lucrarile sale si-au gasit locul lor in colectiile unor monarhi ca Regina Elisabeta a II, imparatul japonez Akihito, sa nu mai vorbim de persoane cu nume mari (Margaret Thatcher, Oprah Winfrey, Elton John) si o varietate de muzee.

Hans Frabel – unul dintre primii artisti din lume, care a inceput sa stapaneasca tehnica de lampwork. La acea vreme, putini oameni foloseau sticla pentru a crea imagini artistice, el a adus aceasta tehnică la rang de arta, a invatat multi tineri s-o stapaneasca, predandu-le acestora cunostintele sale.

Faima mondiala a cunoscut-o după 1978, cand la expozitia New Glass Art Exhibition au fost prezentata sculpturile sale ”Hammer and nails”(Ciocanul si cuiele).

Te cuceresc toate lucrarile lui expuse in diferite locuri. Compozitii complexe arhitectural, inedite, deosebite, luminoase, pline de expresivitate.

Pe mine insa m-au lasat fara grai, am ramas profund impresionata de aranjamente sale florale.

O frumusetea uimitoare de creatie. in opinia mea, multe dintre ele arata chiar mai bine decat cele vii, reale.

Va oferim spre admiratie o galerie impresionanta de figuri vii din stricla AICI.

Vizionare placuta! Mai citit si: Navettes de Lavande sau frumusetea in detalii;

Farfurii decorative. Istoria si prezentul

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *