Cazul Alexandrei din Caracal pe intelesul tuturor

Am vazut ca nu exista post de televiziune sau site de stiri care sa nu scrie sute de articole pe tema asta. Asa ca am zis sa luam la puricat tot ce se stie si sa vedem ce concluzii putem trage. In primul rand vreau sa spun ca Alexandra ar putea fi in viata. De ce? Pai Hai sa vedem ce ne zice Gheorghe Dinca: s-a dus sa ia alifie ca fata avea rani la maini. Pe bune? Evident ca nu se exclude ca poate fi asa, a plecat cu ganduri bune dar s-a enervat cand a gasit-o la telefon cu politia. Dar unde sunt probele? Ca daca politaii erau la poarta de la trei pana la sase, cu siguranta nu a iesit pe poarta din dos si s-a intors de dimineata sa le deschida!

Cazul Alexandrei din Caracal pe intelesul tuturor

Gheorghe Dinca e dus cu pluta, este evident! Asadar nu dai doi bani pe spusele lui. Sunt macar probe care sa dovedeasca ca Alexandra a fost la el in casa? Dar probe biologice care sa dovedeasca ca a fost arsa, etc. A, un inel ars. Atat. Dar parca aruncase bijuteriile in curtea hotelului. De ce? In ideea ca plecase dupa alifie. Nimic nu-i clar, toti dezbat la televizor cazul, avem stenograma a trei convorbiri din cinci [ au fost trei sau cinci pana la urma? ], dar nu stim daca exista un protocol la 112 pentru astfel de cazuri – victime care suna disperate si cer ajutor!

Ministrul de interne demisioneaza, desi avea cateva zile de cand fusese numit! Ajuta asta la ceva? Sau omul nu mai vrea sa faca parte din minister, ca stie ca nu va face nimic? Inca o treaba: toti tipa ca politia nu a intrat peste Gheorghe Dinca in toiul noptii. Asa si? O salvau pe Alexandra sau doar ii stricau astuia somnul? Cand s-a pierdut timpul de fapt? Pai cand vorbeau la telefon, daca trimiteau in carierul ala 100 de politisti/militieni, mascatii, etc. cu siguranta erau mari sanse sa o gaseasca inca vie. A, exista si sansa ca Dinca i-a dat una cand a prins-o cu telefonul in mana si Alexandra a decedat pe loc. Doar supozitii si nimic concludent. Chiar nu are politia sau parchetul nimic sa ne zica?

Dovezi: cativa dinti calcinati intr-un butoi, impreuna cu oase care se crede ca sunt umane. Atat! Plus inelul acela ars si el. Daca Gheorghe Dinca e dus cu pluta, poti pune baza pe declaratiile lui? O intrebare: oare telefonul Alexandrei nu poate fi depistat? Macar sa stim pe unde a fost pana cand a putut acesta sa fie urmarit. Nimic?

 

News Reporter