Andrei Nastase este ori fraier ori fraiereste

Azi am ajuns la concluzia ca Andrei Nastase este ori fraier ori fraiereste pe toata lumea, pentru ca de o luna vreau sa aflu ce vrea el sa obtina la referendum, in afara de ceea ce s-a decis deja, alegerea presedintelui prin vot direct. Am vazut la Jurnal TV dialogul dintre Andrei Nastase si Iurie Ciocan – adica dialogul intre seful CEC si Platforma DA. La intrebarea daca a fost informat ca nu e ok cu modul sau de a strange semnaturi – chiar daca legea e anapoda, inca e in vigoare – adica daca din cele 35 de raioane, el trebuia sa adune din jumatate cate 20 de mii, un calcul de scoala primara arata ca 17 x 20 = 340 de mii sau daca se lua prin rotunjire 360 de mii de semnaturi.

Practic Andrei Nastase se lauda ca a strans 400 de mii, deci a priceput cumva ca asa trebuie, doar ca a uitat sa treaca prin cele 17 sau 18 raioane – asa cum zice legea. Acum te intrebi, oare degeaba e jurist, nu stie legea si faptul ca buna sau rea, trebuie sa o respecti, dar ai dreptul sa o contesti si culmea, daca te duce capul, sa castigi si sa o schimbi.

Revenind la discutia dintre fraier si seful CEC, de cate ori l-a intrebat pe Nastase: v-am zis ca trebuie sa aveti minim 20 de mii din jumate din raioane? Ce credeti ca a raspuns Nastase, finul lui Topa? Ca mama lui e surda si batrana, ca a avut paduchi cand era mic, mai pe scurt orice numai DA sau NU nu a putut spune! Mai nene, tu de ce nu te duci la medic la ORL, sa-ti socata ceara din urechi!

Andrei Nastase
Andrei Nastase este ori fraier ori fraiereste
News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *