ALERTA de vreme REA – vin NINSORILE!

ALERTA de vreme REA – vin NINSORILE!

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o alerta de vreme rea, incepand de duminica, 17 decembrie, de la ora 05:00, pana la ora 20:00, vremea urmeaza sa se raceasca accentuat, urmand ca la munte sa fie ninsori moderate cantitativ, in timp ce in sud si sud-est vantul va sufla puternic.

In ziua de duminica urmeaza ca vremea sa se raceasca puternic in special in regiunile centrale, sudice si estice, iar precipitatiile ce in primele ore al zilei vor fi sub forma de ploaie, urmand sa se transforme in lapovita si ninsoare, in mai toate regiunile din aceste zone, inclusiv in Bucuresti.

La inceputul saptamanii, temperaturile maxime nu vor depasi 3 grade, urmand ca fulguieli slabe sa mai apara doar in cursul zilei de luni. Exista si o veste buna: adierile vantului nu vor fi prea puternice, ceea ce inseamna ca senzatia de frig nu va fi foarte accentuata.

Vremea va ramane in continuare rece, pana de Craciun, probabilitea sa apara precipitatii, predominant sub forma de lapovita si ninsoare fiind dupa data de 26 decembrie. Insa, in functie de evolutia vremii, ANM va emite noi informari sau va reactualiza prognoza meteo.

News Reporter