Unde a disparut ziarul Acum din Tulcea

Parca nu am uitat eu chiar totul despre tineretea mea, exista ziarul Acum in Tulcea, nu mai stiu al cui era, dar parca mai puneam eu cate un anunt intinerete – cand inca mai locuiam pe malurile Dunarii. Stiu ca ziarul lui Ilie Valeanu Indedit Press e inchis de ani buni, desi am pus si eu umarul la tehnoredactarea lui alaturi de Gabi [ oare ce-o mai face baiatul asta? ]. Asadar unde a disparut ziarul Acum? Oare am inceput sa visez ziare online sau chiar asta a existat? Am gasit o poza cu prima pagina, deci chiar a existat.

Unde a disparut ziarul Acum din Tulcea

Am eu impresia ca ziarele din Tulcea apar si dispar ca ciupercile, nu-i de mirare ca am creat si noi Tulcea.Info – pe care sincer l-am cam vinde, ca nu prea avem ce stiri sa dam din Tulcea- poate doar ca Hogea iar candideaza la primarie! Oare de ce la primari nu e pusa o limita la canditaturi? Adica un presedinte e bun maxim 10 ani si primarul poate fi pe viata? Culmea este ca numarul de redactori seriosi in Tulcea este constant, ca sa nu zic ca sunt de fapt aceiasi oameni ce se prinda pe la diferitele publicatii mai noi sau mai vechi.

Daca tot am zis de Tulcea, hai sa-l pomenesc pe regretatul Ioan Arpasu de la Radio Argus, mare om si la propriu si la figurat! Pacat de acel radio, putea sa-l preia cineva si sa-l duca mai departe, macar in ideea ca a fost un radio independent iubit de tulceni – am mai tras si eu ceva foloase de la reclamale difuzate de ei, na – mai rar asa chilipir sa nu platesti da sa ajuti la existenta unui radio!

News Reporter