5 modalitati de a-ti curata adidasii albi

Adidasii albi sunt pantofii cei mai de baza. Ei sunt purtati cu haine sport, cu rochii si chiar cu costume de birou. O pereche versatila de adidasi albi este probabil si in garderoba dvs. Asadar, v-ati confruntat si cu problema intoarcerii lor la albul lor anterior. In acest articol, vom impartasi sfaturi verificate pentru reinalbirea adidasilor albi.

1. Pasta sau praful de dinti

Un mod simplu, si cel mai important accesibil, deoarece pasta de dinti se gaseste in fiecare casa. Luam pasta de dinti sau praful de dinti, amestecam cu o cantitate mica de gel de spalat vase. Curatam adidasii cu amestecul rezultat. Puteti face acest lucru cu o periuta de dinti veche. La sfarsit, stergeti adidasii cu o carpa umeda.

2. Apa micelara

Retailerii de incaltaminte recomanda achizitionarea imediata de apa micelara odata cu o pereche de adidasi albi. Oricare, poate fi cel mai ieftin. Un produs cosmetic conceput pentru a curata pielea rezolva bine murdaria de pe suprafata alba a pantofilor. Umeziti doar un tampon de bumbac cu apa micelara si sterge-ti perechea de adidasi albi. Cu siguranta veti fi surprinsi de rezultat. Se scriu ca a fost eliminate urmele de la un stilou, un marker si chiar vopsea.

3. Guma de sters

Cred ca aceasta metoda este cunoscuta de multi. Guma de sters scolara face fata murdariei de pe pantofii albi. Este suficient sa frecati cu ea pe pete, ca pe hartie. Guma de sters este foarte buna pentru a lupta impotriva petelor pe o talpa alba.

4. Buretele cu melamina

Ode reale pentru buretele cu melamina se canta pe internet. Se spune ca se poate spala totul cu el! Adidasii albi la fel. Este suficient sa udati buretele si sa treceti cu el cu miscari rapide de curatare pe intreaga suprafata a pantofului. Nu uitati sa purtati manusi. Melamina provoaca iritatii ale pielii.

5. Un amestec de soda si peroxid de hidrogen (apa oxigenata)

Reteta este simpla: se amesteca 1 lingura de soda, o jumatate de lingura de peroxid de hidrogen si aceeasi cantitate de apa obisnuita. Veti obtine un terci gros. Apoi il aplicati pe incaltamintea contaminata. Si apoi o etapa importanta. Adidasii cu pasta pe ei trebuie pusi la soare timp de 3-4 ore. Soda cu peroxid va reactiona cu lumina ultravioleta, care promite sa faca pantofii mai albi cu cateva nuante mai deschis.

Vedeti si un album cu metodele de curatare AICI !

News Reporter