Balerina si florile

V-ati intrebat vreodata cat de mult si ce au in comun balerina si floarea?

Baletul – genul de dans artistic figurativ, un spectacol teatral executat de una sau mai multe persoane dupa o compozitie muzicala. Baletul in adevaratul sens al cuvantului s-a dezvoltat mai intai in Franta, la curtea reginei Caterina de Medici a invitat dansatori, coregrafi si compozitori italieni la curtea regala franceza unde compozitorul Balthazar de Beaujoyeux organizand o petrecere a pus in scena – Ballet Comique de la Reine.

Fotograful Yulia Artemyeva a reflectat despre acest subiect la proiectul ei de fotografie „Balerina si flori”. Proiectul a trezit admiratia peste tot in lume. In rame sunt combinate gratia rafinata a dansatorului si tandretea florilor. Frumusetea fragila in culorile severe de alb-negru formeaza minuneaza si vrajeste.

Rolul modelului a fost interpretat de balerina Marina Mastika. In timpul sedinței foto, ea a facea piruete din balet, iar dupa aceea fotograful a ales florile pentru ele. Ce a iesit puteti vedea in albumul de AICI !

„In acest proiect, frumusetea traieste in clipe. Vrei sa continue!”

Fotografiile monocrom sunt intotdeauna foarte eficiente si in acest caz sunt foarte frumoase!

Fotografii uimitoare! Este atat de neobisnuit si intr-adevar foarte asemanator cu florile!
Iar fotografiile alb-negru chiar imbunatatesc efectul!
Sa surprinzi astfel de momente si sa vezi astfel florile!

Ce frumos este totul. Baletul este o sursa inepuizabila de inspiratie. M-am uitat la aceste fotografii si am decis sa fac un pandantiv pe acest subiect. Tema este super!

La fel, creativitatea nu are granite si trebuie doar sa intoarceti putin privirea si Fericirea si Frumusetea sunt alaturi.
O comparatie minunata intre o balerina si o floare.

News Reporter