Vasilica-Viorica Dancila din Teleorman premierul Romaniei

Iata ca intra si Romania in randul tarilor cu premier femeie, dupa incercarea cu o turcoaca, PSD isi joaca cartile cu un premier din Telorman! Care sunt sansele ca presedintele Iohannis sa o desemneze ca premier pe cea propusa de seful din umbra de la Teldrum? Mari as zice eu, pentru ca si doamna Vasilica-Viorica Dancila este una dintre membrele „razvratite” candva in PSD. Ce sanse are sa stea mai mult de una n la sefia guvernului? Putine zic eu, mai ales daca va face jocul propus de Dragnea – ma refer aici la jocul legislativ ce a scos lumea in strada!

Vasilica-Viorica Dancila din Teleorman premierul Romaniei

Ce nu inteleg eu este daca va mai fi europarlamentar sau deja se gandeste la o cariera in tara. Oricum ma bucur ca avem prima femeie premier din tara asta, desi nu-i vad un traseu prea lung in politica, oamenii sacrificati de Dragnea sunt ca de obicei terminati politic, dar asta este o alta discutie. Va reusi doamna Vasilica-Viorica sa-i convinga pe 20 ianuarie pe demonstranti ca nu mai au motive sa iasa in strada? A cazut cabinetul Tudose, sa vedem ce ministri va pune PSD in noul cabinet, tot pe cei vechi sau a gasit o echipa mai buna doamna V.V.D.?

De la functia de presedinte al organiatiei feminine a PSD pe scaunul de prim-ministru, un salt mic pentru omenire dar unul mare pentru Vasilica!

News Reporter