ALERTA – Propunerea PSD de Premier vine din TELEORMAN!

ALERTA – Propunerea PSD de Premier vine din TELEORMAN!

Dupa scandalul de aseara ce s-a soldat cu demisia de onoare a prim-ministrului Mihai Tudose, astazi CEx-ul s-a reunit din nou, pentru ca partidul sa poata merge maine cu o propunere de Premier la Cotroceni. In urma a 4 ore de dezbateri, pe lista mai erau doar 2 nume: Ecaterina Andronescu si Viorica Dancila.

Dupa ce Ecaterina Andronescu a refuzat nominalizarea, in cursa a mai ramas doar Viorica Dancila, cea care a fost aleasa cu unanimitate de voturi: 66 voturi pentru, 1 abtinere.

Ca si cariera politica, Viorica Dancila este membru PSD din 1996, incepand sa se afirme abia dupa anul 2004, aceasta fiind Presedintele Organizatiei de Femei din Videle in perioada 2004-2008, dar si consilier local. Intre 2005 si 2009, aceasta a fost Presedintele Organizatiei de Femei a PSD Teleorman, fiind si membru in Consiliul National al partidului.

In prezent, aceasta este Presedintele Comitetului Executiv al OFSD (Organizatia Femeilor Social Democrate). De altfel, Viorica Dancila este un membru foarte apropiat de Presedintele partidului, Liviu Dragnea, aceasta criticandu-l de mai multe ori pe Mihai Tudose si cei apropiati acestuia, in timpul guvernarii.

Ramane de vazut daca Klaus Iohannis va fi de acord cu nominalizarea PSD-ului de premier. Momentan, Klaus Iohannis l-a declarat pe Mihai Fifor drept premier interimar.

News Reporter