Uimitoarea combinatie intre tricotaj si blanuri

In ziua de azi au luat avant toate tipurile de lucru manual. O varietate de tipuri de activitati: broderia in cruce, goblenul, coaserea de costume traditionale, bijuterii handmade, confectioanrea de papusi, quilling, cusutul cu margelute si panglici, tehnica decupajului si multe, multe alte tehnici si ocupatii interesante si de folos. Nu au ramas uitate nici tehnicile crosetatului si tricotatului.

De ce atat de multa lume mestesugareste, coase, confectioaneaza??? E simplu, foarte putine activitati pe aceasta lume iti aduc atata fericire si liniste sufleteasca, ca ocupatiile cu diferite mestesuguri. Acest lucru este probabil si din cauza, ca orice activitate are un impact direct asupra sanatatii, de aici si vine starea de bine si dorinta de a face ceva cu mainile. Despre impactul mestesugurilor manuale asupra organismului uman mai multa informatie puteti citi aici. 

Nu m-as fi gandit la o astfel de combinate, cand tricotam eu, dar iata ca exista, e posibila si din aceasta cauza va prezint o colectie uimitoare de combinatie intre tricotaj si blanuri.

Am sa va prezint o colectie de fotografii cu modele in care, in opinia mea, tricotatul manual se potriveste de minune cu blanurile. Tehnica “fur tricotat” a aparut relativ recent, in urma cu aproximativ 10-15 de ani, si probabil, ati vazut si voi acest tip de haine in vanzare. Principiul crearii de astfel de modele este faptul ca blana este taiata in fasii, apoi benzile sunt cusute impreuna pe panglica pe grila de fabrica pentru a balansa. O lucrare tricotata terminata este cea mai buna alegere pentru aceasta tehnica. O combinatie din lana tricotate, ajur, elastic si blana arata pur si simplu delicios, un must have al sezonului rece, atat datorita faptului ca te proteajaza de frig, cat si datorita rafinamentului! Privim, ne inspiram de idei, cream propriile lucrari! Priviti aici o gama variata de alte piese vestimentare elegante.

Cititi si: Tipuri de corpuri feminine: parametrii ideali si proportii armonioase (I)

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *